Hjemmelaget leddgikt liniment

Hjemmelaget leddgikt liniment


Leddgikt er en kronisk betennelsestilstand som påvirker leddene. Ifølge Mayo Clinic, leddgikt resulterer i smertefull hevelse og ofte fører til felles misdannelse. Hjemmelaget Medicine slår fast at det er mulig å avlaste smertefull hevelse med hjemmelagde liniment. Disse liniment inneholder naturlige ingredienser som, når påføres huden, bidrar til å redusere smerte og hevelse forårsaket av leddgikt. Hvis du foretrekker å bruke hjemmelaget behandlinger i stedet for over-the-counter medisiner, kan du enkelt gjøre liniment fra hjemmet.

Instruksjoner

1

Smelt en kopp av parafinvoks i en liten, mikrobølgeovnbolle.

2

Hell 1 kopp revet pepperrot inn i smeltet parafinvoks og bland til en smidig masse. Ifølge Glenn S. Rothfeld og Suzanne levererad, forfatterne av "Naturmedisin for leddgikt," enzymene i pepperrot vil trenge inn i huden, redusere smerte og hevelse i leddene.

3

Hell blandingen i en plastboks og forsegle med et lokk. Tillat blandingen å avkjøles.

4

Påfør liniment til det berørte området og pakk med mykt stoff. La liniment å sitte på huden i tre til fem timer før skylling med varmt vann. Påfør en gang daglig som symptomene vedvarer.

1

Smelt en kopp av parafinvoks i en liten, mikrobølgeovnbolle.

2

Hell 1 kopp tørr sennep og en kopp salt i smeltet parafinvoks og rør sammen til en smidig masse. Ifølge Michael T. Murray, forfatter av "Leddgikt: Din Natural Guide," salt vil bidra til å trekke vann ut av kroppen din og redusere hevelse. I tillegg vil enzymene i sennep trenge inn i huden og lindre smerte.

3

Hell liniment inn i en liten plastbeholder og tetning med et lokk; la blandingen avkjøles.

4

Påfør liniment til det berørte området og pakk med mykt stoff. La liniment å sitte på huden over natten før skylling med varmt vann. Påfør en gang daglig som symptomene vedvarer.

Relaterte Post