Statlige Medicaid Retningslinjer i Pennsylvania

Statlige Medicaid Retningslinjer i Pennsylvania


Medicaid er en behovsprøvd helsehjelp program som er finansiert av den føderale regjeringen og enkelte statlige myndigheter. Til tross for felles finansiering, statlige myndigheter til slutt kjøre sine Medicaid programmer selvstendig med politikk varierende fra ett sted til et annet. I motsetning til Medicare, som er en sosial forsikring rett program, fokuserer Medicaid valgbarhet i stor grad på økonomiske kriterier for å avgjøre hvem som er berettiget til dagpenger. Over 1,9 millioner mennesker mottar Medicaid dekning i Pennsylvania, som i oktober 2010. Pennsylvanians må samsvare med flere statlige retningslinjer for å kvalifisere seg.

Hvem Mottar Medicaid dekning?


Medicaid i Pennsylvania serverer utvalgte grupper av innbyggere. Blant gruppene vanligvis dekkes av Medicaid er lav inntekt voksne og deres barn, gravide, personer med nedsatt funksjonsevne, eldre og medisinsk trengende.

Retningslinjer inntekt


Inntekt retningslinjer avgjøre hvem som er kvalifisert for Medicaid i Pennsylvania. Eksakte inntektsgrenser avhenger av situasjonen for søkeren eller søkerne. Faktorer som antall medlemmer i husstanden og nivået på husholdningenes inntekter som det kan sammenlignes med den føderale fattigdomsgrensen gi de primære indikatorer for valgbarhet. Pennsylvanias Medicaid offisielle vurderinger mange inntektskilder ved vurdering tilfeller. Telles inntektskilder inkluderer lønn, rapporterte inntekter fra selvstendig næringsvirksomhet, renter på investeringer og sparing, pensjonsutbetalinger personnummer uførhet betalinger og pensjonsytelser. Enkelte kilder til velferdsbaserte inntekter teller ikke mot søkere. Slike ikke-telles kilder inkluderer Temporary Assistance for trengende familier (TANF), Supplemental Security Income (SSI), boliger subsidier, energi assistanse og matkuponger.

Ressurs og Asset Retningslinjer


Pennsylvanias Medicaid-programmet pålegger også ressurs- og aktiva retningslinjer når screening søkere til valgbarhet. Husholdninger med rikelig med ressurser kan ikke kvalifisere seg, mens de med færre eiendeler er mer sannsynlig å bli akseptert. Telles eiendeler inkluderer sparekontoer, brukskonto, aksjer, obligasjoner og fond. Andre ressurser som et hjem eller et enkelt kjøretøy teller ikke mot en asylsøker.

Residency Retningslinjer


Statlige retningslinjer krever Medicaid søkere å demonstrere bosted i Pennsylvania og rettslig status i landet. Dette betyr at amerikanske borgere må legitimere seg, inkludert en offentlig utstedt legitimasjon kort og et personnummer kort, samt dokumentasjon av bosted innenfor staten. Ikke-statsborger aliens bosatt i Pennsylvania trenger å ha bevis for deres juridiske status i form av en Green Card eller andre innvandring dokumenter. Ulovlige innvandrere kan ikke melde deg på Pennsylvanias Medicaid-programmet.

Retningslinjer applikasjons


Potensielle søkere vil finne en komplett liste over retningslinjer for Pennsylvania Medicaid-programmet på statens COMPASS nettsted for å søke (se "Ressurser") eller besøke noen av statens Department of Public Welfare kontorer for videre assistanse.

Relaterte Post