Kosttilskudd Aide arbeidsoppgaver

Kosttilskudd Aide arbeidsoppgaver


En kosttilskudd aide er en food service arbeidstaker som er typisk ansatt ved et sykehus, sykehjem, rehabiliteringssenter eller annen Sykehjem type anlegg. Mange av pasientene og innbyggerne i disse anleggene har strenge ernæringsmessige behov og diett restriksjoner og et kosttilskudd aide vil bidra til å sikre de får måltider foreskrevet til dem. De utfører et bredt spekter av oppgaver for å hjelpe hele food service avdeling kjøre glatt.

Måltid service


Før noen har spist en matbit, vil kosten aide satt opp mat skuffer med drikke, måltid og dessert for hver beboer eller pasient i henhold til deres spesielle matbehov. Hun vil plassere skuffene på lastebiler eller vognene avhengig av anlegget, og i mange tilfeller levere mat til hvert rom. Etter måltidet er ferdig, vil den kosten aide kaste ut søppel fra skuffene deretter returnere skuffene med bestikk og glass til kjøkkenet.

Consulting


I enkelte anlegg som sykehus, vil diett medhjelpere kontakt med pasienter om hvilke typer mat de liker å spise. Sammen, vil de bestemme mat preferanser og utvikle planer for å hjelpe pasienten spise sunnere når de kommer hjem.

Rapportering


En kosttilskudd aide vil ofte observere pasienten eller fastboende mens de spiser og sende inn en rapport til lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Hun vil inkludere eventuelle problemer de har lagt merke til så vel som fremskritt som har blitt gjort. Hun kan skape slanke poster som analyserer all maten en pasient har konsumert, eller sette mål for visse næringsstoffer.

Rengjøring


En av de viktigste oppgavene til en kosttilskudd aide er rengjøring. Hun er ofte ansvarlig for oppvasken etter mat service, samt rengjøring på kjøkkenet for å holde det hygienisk og opp til helse standarder. Ved ansettelse i et anlegg med en felles spisesal, vil kosten aide hjelpe klare og tørk ned tabeller etter service.

Assisterende


Siden den primære funksjon av en diett aide er at støtte hun vil ofte bli gitt jobb med å assistere i ulike oppgaver rundt kjøkkenet. Disse kan inkludere måltid forberedelse, varetelling, mottak og lagring av matforsyninger og bestiller utstyr.

Relaterte Post