Hvordan Gold Stamp et navn på Hard Cover Books

Hvordan Gold Stamp et navn på Hard Cover Books


Innbundne bøker lage en elegant tillegg til eventuelle personlige bibliotek. Men hvis du ønsker å legge til et snev av tilpassing til dine bøker for å hjelpe legitimasjon, kan du gjøre det bedre enn skrible navnet ditt på innsiden av omslaget. I stedet kan du bruke gull stempling å prege lokket og legge til en sofistikert identifikasjonsmerke som forbedrer utseendet av boken, heller enn tar bort fra det.

Bruksanvisning


•  Legg et stykke tre på arbeidsplassen din. Åpne innbundet bok og sted bare dekselet på tre skrap, ansikt siden opp.

•  Tørk av forsiden av boken med en fuktig svamp i det området du skal stempling. Legg ut dine skinn frimerker stave navnet vil du stemple. Bruk en linjal for å justere og justere avstanden mellom hver stempel.

•  Trykk på hver stempel med en gummihammer bestemt, men forsiktig. Sørg for at hver stempel tappes jevnt. Løft frimerker bort og sjekke om de er definert og jevn. Plassere frimerker ned igjen hvis de må justeres.

•  Dypp penselen ned i glasset av gull skinn fargestoff, deretter male inn i preget stempling på bokomslaget. Pass på å ikke overfylle pregede bokstaver og å holde seg innenfor sporene. Lukk dekselet på boken og la gullet fargestoff tørke helt over natten før du bruker boken eller setter det bort.

Relaterte Post