Hvordan male med indisk blekk

Hvordan male med indisk blekk


Indisk blekk er sammensatt av en blanding av vann, sot og flere bindematerialer. Blekket evne til å flyte er avhengig av kjønrøk - jo finere carbon black, jo mer væske blekket. Indiana blekk er utmerket blekk for å bruke for gouache lettelse malerier, men du kan også male på frihånd med dem ved hjelp av en rekke ulike malekoster. Snakk med folk på din lokale kunst forsyning butikken for å finne den beste tusj for ditt spesifikke prosjekt. Indiske blekk kan være rotete så alltid male på en dekket overflaten.

Bruksanvisning


•  Klargjør tusj. Tusj vanligvis kommer i en liten flaske og trenger å bli satt inn i en annen container når du vil male. Sette det inn i en liten glasskrukke eller en porselensskål bidrar til å hindre vann fra å komme inn i hoved flaske med tusj. Mens det er ikke nødvendig å gjøre det, noen malere tilsett vann til blekket før de begynner å male.

•  Få børster klar. Du kan male med et bredt utvalg av malerens børster, kinesisk kalligrafi børster eller en enkel rullet opp stykke papir. Hvis du bruker den sistnevnte, tett rulle en skrap stykke papir mellom fingrene og fest enden med tape for å lage et papir spire.

•  Paint ditt bilde på akvarellpapir. Tusj har en tekstur som ligner på akvarell maling. Som et resultat, må du male på en overflate som er solid nok til å godta blekk uten blødning eller bli uhåndterlig.

•  Paint din base image. Bruk ugjennomsiktig akvarell og gouache maling til å fargelegge bildet. Noe som du ønsker å se hvite må males med hvit gouache maling. Avsnittene som du lar umalt vil bli svart når prosessen er ferdig. La maleriet tørke helt.

•  Dekk maleriet i tusj. Hell litt av blekket i en liten skål eller fat. Legg til litt vann hvis du ønsker å fortynne det. Male over hele overflaten av maleriet med tusj.

•  Skyll tusj bort når den har tørket. Slå på kjøkkenbenken slik at vannet er kjølig og kjører ut på et lavt trykk. Kjør maleriet under vann for å hjelpe den tusj flake unna. Veldig lett gni på noen gjenstridige biter av blekk.

•  Still maleriet ned på et papir håndkle-dekket trekloss til tørk. Plassere mer papir håndkle på toppen av maleriet før du dekker den med et annet stykke tre. Sett noen tunge bøker oppå veden så maleriet vil tørke flatt uten fordreining. La det tørke i minst 24 timer.

Relaterte Post