Hvordan unngå familie argumenter i julen

Hvordan unngå familie argumenter i julen

Introduksjon


Juledag er den ene dagen i året at alle, bortsett fra de fattige gamle brannmennene eller intensivsykepleiere, har off. Det er også en tid for den utvidede familien å komme sammen, og for å minne hverandre hvordan de får på hverandres nerver. Familie argumenter er en viktig del av mange familie Christmasses, ta noen av glansen av den dekorerte huset og kjærlig innpakkede gaver. Noen psykologiske triks og distraksjoner, men kan redusere sjansen for argumenter og forbedre julen minner for alle rundt middagsbordet.

Bryte ut fotoalbum


Nostalgi er en mektig kraft ved juletider, og det kan brukes til å ta knekken argumentative tilbøyeligheter fra crustiest av slektninger. Bare grave opp gamle album eller be pårørende til å bringe deres, og alle i stuen vil automatisk sortere i par eller treere til pore over de Dogeared bilder av sine forfedre, sin egen familie eller seg selv som søt, rolig småbarn fredelig spiller med sine søsken .

Delegere oppgaver


Lediggang avler argumenter, hvis bare for å bryte opp monotonien, så holder slektninger opptatt med enkle, men viktige oppgaver kan hjelpe. Splitting folk opp i separate rom legger et ekstra lag med beskyttelse, slik som å spørre en tante for å gjøre brødet saus og sende en onkel ut i hagen med ungene for å kutte kristtorn å dekorere bordet.

Sett på en feel-good film


Jule tidsplanen er full av feel-good film for hele familien, som kan brukes til å underholde og distrahere slektninger som kommer for dagen. Menneskeligdyre filmer, hvor søte dyr er i stand til å snakke og få ut av mildt skremmende familievennlige situasjoner, kan være den magiske bullet som setter selv grumpiest tegn til en god stemning. Timing dette før middag kan være et smart trekk å sette opp samlingen i den rette atmosfæren.

Lage spesielle matvarer


Noen ganger argumenter oppstå i mat og det faktum at deres preferanser blir ignorert eller glemt av folk som elsker dem. Små nedsettende bemerkninger kan sprette ut fordi den relative føler seg utelatt eller føles uviktig. Å gjøre en spesiell innsats for å huske mat quirks av alle som kommer til middag kan føle seg inkludert og sette dem i bedre humør, og holde en bolle med snacks på sin albue foran TV holder sultfølelse og irritasjon i sjakk.

Foreslå en tur


Britiske været ved juletider kan være våt og elendig, eller det kan være hvit og fantastisk. Hvis snøen er på bakken, få mest mulig ut av det ved å foreslå barna brenne av energi ved å bygge snømenn, og deretter bringe de voksne ut for å beundre snømannen og ta en tur rundt lokaliteten for å se de snødekte severdigheter.

Gjør synge en del av julen


Når conversing produserer argumenter, kan en sammenkomst vendes ved å endre fokus på musikk. Dra nytte av en mutt tenåring med gitar angst, sitte ham på kjøkkenet og starte en singsong, som andre mennesker kan bli tiltrukket fra andre steder i huset. Selv gretten folk som kanskje ikke ønsker å synge kanskje har lyst til å sitte og lytte stille. Karaoke-spill er også et alternativ for splittende tenåringer som kan pakkes ut til kjelleren eller til rommet sitt for en sang konkurranse med sine slektninger.

Gi bøker som presenterer


Hvis dine slektninger som lesing, sette en ekstra bit av arbeid i å finne den perfekte bok for dem denne julen. Så sørg for at lenestolene i stuen har praktiske endtables ved siden av dem, og legg boken på bordet innen armlengdes avstand. Hver person kan da sitte komfortabelt foran TVen med en drink og deres bok og stille lese gjennom deler av dagen, soaking opp den avslappede atmosfæren uten å bli trukket inn i noen mindre kamper som kan utarte til full blåst argumenter.

Inviter en utlending


Hvis alt annet mislykkes i julen, neste jul invitere en utlending til julefeiring. Det er viktig at denne fremmede enten ikke snakker språket flytende, eller at han eller hun er vant til å feire jul i det britiske måte. Dette betyr at familien må legge litt arbeid i å forklare tradisjoner og mat til dem i en hysterisk misforstått måte, og det også holder alle på sitt beste atferd.

Relaterte Post