Slik fjerner Powder Coating Fra Metal

Slik fjerner Powder Coating Fra Metal


Pulverlakkering prosessen er populær for sin holdbarhet. Prosessen bakes maling til en metalloverflate, og skaper en chip-bestandig overflate. Noen måter eksisterer for å fjerne powde rcoating fra en del for å holde metallet under i perfekt stand. Ved å fjerne pulverlakkering med denne metoden, vil den underliggende metallet være urørt og skadet, men fri for pulver strøk.

Bruksanvisning


•  Plasser en plastbeholder stor nok til å senke den ned i stripper. Vri enden av mekanikken ledningen rundt en treskrue. Bor skruen inn til sentrum av den treblokk med bore.

•  Sett treblokk over plastbeholderen slik at det strekker seg over sidene og vaieren henger i plastbøtte. Skjær mekanikk ledningen med tang så du har nok overskudd til å vikle rundt den delen du ønsker å kle.

•  Sett på gummihansker. Fylle plastbeholder med stripperen. Vikle mekanikk ledning rundt den delen du ønsker å strippe ved hjelp av tang. Henge veden på tvers av beholderen som man fikk i trinn 2, slik at delen er opphengt i stripperen.

•  Følg med prosessen for å sikre den pulverlakkering er strippet fra den delen. Løft den delen ut av stripperen og skyll den av med slangen.

Relaterte Post