Forskjellige typer fuglereder

Forskjellige typer fuglereder


Fuglereder er ikke bare brukes til å legge egg, men de er også brukt til å beskytte unge hatchlings fra rovdyr og for å holde varmen om vinteren. Identifisering av de forskjellige typer av fuglereder kan gjøres ved å gjenkjenne de samme egenskapene av reiret, anvendte materialer, så vel som plasseringen. Det finnes mange forskjellige typer av reir, fra bakken reir, tre reir og vevde reir til intrikat utformet gjørme kamre.

Fuglearter og Nests


Fuglearter, inkludert noen pingviner, måker, nighthawks og gribber, lage yngleplasser kalt "skrape" reir. Skrap reir består av enkle fall i jord eller vegetasjon som er dekket med blader eller steiner. Depresjonen i bakken er vanligvis svært grunt, bare dypt nok slik at egg ikke rulle ut. Mens noen fugler bruke føttene til å lage disse hullene, andre fugler bare rulle rundt i mykere jord for å skape en depresjon. Bank svalene skape "hule" reir for sine egg og unger. En hule reir, som navnet tilsier, består av gravende ned i bakken - både vertikalt og horisontalt avhengig av art. Chambers er funnet på slutten av tunnelene hvor fuglene legger egg. Burrow reir er svært effektiv som den gir fugler med en passende klima for ungene sine. Noen hakkespetter, ugler og vannfugler skape "hulrom" reir. Mens ligner en hule, er hulrom reir laget i trær. Plattform reir er normalt plassert i trær, grunt vann, eller på bakken. Plattform reir er generelt større enn moren fugl og egg til sammen. Spurvefugler og kolibrier bruke "cupped" reir. Cupped reir er en ofte sett reir type. Reirene er laget av en rekke forskjellige materialer og finnes i en rekke forskjellige steder, inkludert tre topper.

Nest Construction


Avhengig av arter av fugl, materialer som brukes i etableringen av reir varierer. Mens mange fugler bare bruke hva de kan finne (dvs., løv, kvister, skrap papir), noen fugler vil bruke hardere gjenstander, som steiner. Mer interessant, visse arter arbeider omhyggelig for å skape intrikat utformet reir for ungene sine. Noen av de mest fascinerende reir inkluderer innstøping av gjørme som henger fra greiner å beskytte svaler og ungene sine. Weaver finker bokstavelig veve kamre som henger i tynne grener og busker.

Hekkende for Beskyttelse


Foruten å skape rovdyrsikre reir, fugler også velge visse materialer for å beskytte ungene sine. Materialer som inneholder antimikrobielle organismer blir ofte brukt av fugler for å beskytte egg og hatchlings fra bakterier som ellers ville være skadelig. En rekke plantematerialer og ekstrakter inneholder stoffer som hemmer vekst av farlige bakterier og fugler velger mange av disse materialer i konstruksjonen av reiret.

Restaurere en gammel Nest


Noen arter av fugler skape et reir for engangsbruk. Etter hatchlings er gamle nok til å fly på egen hånd, er reiret til venstre og forringes over tid. Men det finnes arter som fluesnapper og svalene som vil fly tilbake til et gammelt reir og gjenbruk det etter noen oppussing. Selv om dette er vanlig oppførsel for disse to arter av fugler, hvis parasitter er overfyller reiret eller om andre dyr som hunder, mus eller katter er lokalisert i nærheten, vil fuglen finne et annet sted å hekke.

Relaterte Post