Hvordan å male med akvarell Pen Ink

Hvordan å male med akvarell Pen Ink


Penn blekk kan være et ideelt alternativ til å male med akryl eller akvarell maling. Hvis du planlegger å male med penn blekk, må du huske på at dette stoffet er svært tykk og det er behov for en tynnere for å gjøre det glatt og enkel å administrere. Tynnere vil også la blekket til å se ut akvarellmaling når det er på papir. Penn blekk kommer i en rekke farger, fra den tradisjonelle blå og svart til sjeldnere fargetoner som rød, grønn og rosa. De spesialitet penn blekk farger kan kjøpes på en kunst-og-håndverk butikken.

Bruksanvisning


•  Utarbeide alle dine forsyninger. Det er best å ha alt på ett sted slik at du kan få tilgang til det umiddelbart.

•  Thin pennen blekk med vann eller vannfarge som allerede er fortynnet med vann. Penn blekk er tykk og vann kan hjelpe tynne det. For å gjøre penn blekk se ut akvarellmaling, må det være tynnere og lettere å bruke. Plassere et par dråper av blekk på en plastplate med like deler vann, og blande de to sammen. Du bør få et stoff som ser ut som akvarellmaling. Bestemme mengden av blekk og vann du ville trenger basert på ditt kunstprosjekt.

•  Legg en vask til blekk for å lage spesialeffekter i grafikken. En vask fungerer også som en tynnere. Når du blander en vask og blekk sammen, sier Total Model at du har muligheten til å lage skygger på grafikken. Du kan kjøpe vasker hos din lokale kunst og håndverk butikken.

•  Dypp penselen inn i blekk og legg inn på papir eller lerret. Begynner å male. Blekket kommer i en rekke farger, og du kan bruke forskjellige dem til å tilpasse dine kunstverk. Gå til en kunst-og-håndverk butikken for å få blekk i ulike farger. Pennen blekk som du vil finne i en kunst-og-håndverk butikken kommer i en liten flaske. Hvis du planlegger å bruke mer enn én farge, må du tynne hver enkelt.

•  Vask pensel med vann og gå videre til neste farge. Male med alle de ønskede fargene før du har fullført ditt kunstverk. La lerret eller papir for å tørke over natten.

Relaterte Post