Hurtig metoder for å restain skap

Hurtig metoder for å restain skap


Restaining kjøkkenskap er en fin måte å oppdatere utseendet på kjøkkenet ditt, for en brøkdel av prisen for utskifting. Vanligvis restaining skap er en lang og omfattende prosess, men det trenger ikke å være. Det er mindre tidkrevende måter å oppnå oppdatere utseendet på kjøkkenet ditt skap, ved hjelp av noen raske og enkle restaining metoder og riktig sett med verktøy.

Tinted Varnish


En farget lakk endrer utseendet på kjøkkenskap uten å være altfor drastisk. Tonet lakk gi en ny glans til kabinettet, styrke originale treverket ved å fordype fargerikdom med subtile nyanser. Søknaden tar bare et par timer, og krever ikke annet enn en pensel spesialverktøy. Mens søknad farget lakk er raskere enn omlakkering skap, vil du fortsatt ha å forberede flatene ved å fjerne knotter, trekker, skapdører og skuffefronter, og rengjøring og sliping skap før påføring.

Gel Stain


Gel flekker kommer i et bredt utvalg av fargevalg. En gel stain gir deg en komplett fargeendring løsning, men bare hvis målet ditt er en mørkere flekk. Det tar ikke lang tid å bruke en gel flekken med en pensel --- prosessen er svært rask, med minimal tørketider; Imidlertid er den grunnleggende område fremstillingen kreves ligner på prep nødvendig for påføring av fargede lakker.

Produkter


Velge de riktige produktene for å forberede kjøkkenskap før restaining dem spiller en stor rolle i hvor raskt du kan fullføre prosjektet. Rengjøring av skuffer, skapdører og andre flater med trinatriumfosfat (TSP) bidrar til å fjerne oppbygging og flekker mye raskere enn å bruke bare såpe og vann. Ved hjelp av slipe svamper eller 120-sandpapir og hånd-sliping finish før påføring av beis betyr flekken vil gå på raskere og jevnere enn om du valgte å hoppe over dette trinnet.

Tips


Påføre beis eller lakk med den eksisterende korn av skapene resulterer i et mer profesjonelt utseende. Når flekken eller lakk er brukt, vente 24 timer for den tørke, eller følge tørketidene oppført på emballasjen hvis du har kjøpt en hurtigtørkende lakk eller beis. Påfør beis og lakk i tynne strøk for å oppnå mørkere farger, slik at tilstrekkelig tørketid mellom hvert strøk. Eksperter på Maling og dekorasjon Concourse anbefaler china-bust børster for de beste resultatene.

Relaterte Post