Slik fjerner nikotin flekker fra min Mustache

Slik fjerner nikotin flekker fra min Mustache


Nikotin flekker i en røyker bart er skjemmende. Tjære fra utåndet røyk later en brunlig flekk som er vanskelig, men ikke umulig, å fjerne. Her er noen ideer som vil hjelpe.

Bruksanvisning


•  Bruk saks til å klippe så mye av tjære-farget hår som mulig av barten. Bruk en avklarende sjampo for å vaske hele bart. Gjenta dette flere ganger. Det vil redusere noen, om ikke alle, av fargingen.

•  Liberalt gjelder en røyker tannkrem til bart hår og la den sitte i flere minutter. Du kan også legge natron til tannkrem fordi brus øker bleke makt. Gjenta til flekkene avta.

•  Hydrogenperoksid er en mild blekemiddel. Ikke forveksle dette med den type peroxide brukes i hode hair-lightening produkter. Pensle på hydrogen peroxide med en ren tannbørste og la den sitte i flere minutter før du skyller. Sitter i solen kan akselerere blekeprosessen.

•  Hvis flekker igjen i barten håret, bruke blekemiddel for ansiktshår. Det er en krem ​​påføres bart hår som vil lette alle håret, så gjelder bare for de fargede området. Følg instruksjonene på pakken for søknad og lenge for hvert program.

•  Hvis flekken vedvarer, gjelder bart fargelegging. Følg instruksjonene på pakken for søknaden.

Relaterte Post