Hvordan å male med glans støv

Hvordan å male med glans støv


Når du maler med glans støv, legger det en glans til hva maten du dekorere. Vanligvis brukes til å male fondant, royal icing og sjokolade, kan glans støv brukes alene eller sammen med matt støv. Når den brukes med matt støv, legger det glans og intensitet til disse fargene uten å endre dem. Du kan eksperimentere med å blande ulike matt støv farger sammen med glans støv for å oppnå ulike effekter. Lustre støv må fortynnes for å male, og det er ikke vannløselig.

Bruksanvisning


•  Scoop en liten bit av glans støv ut av beholderen med en flat-kantet tannpirker og legg den i en liten skål eller finger bolle.

•  Hell en liten mengde vodka eller sitron, mandel eller vanilje ekstrakt i formen. Bruk omtrent tre ganger så mye væske som mengden støv du har lagt.

•  Rør glans støv og væske sammen med tannpirker. Tilsett mer støv hvis nødvendig; bland i matt støvet hvis du ønsker å lage skinnende farger. Bland grundig slik at ingen klumper forbli og alt støvet er inkorporert inn i væsken.

•  Dypp penselen i blandingen og begynne å male bakevarer eller sjokolade. La glans støv tørke i mellom strøk hvis flere strøk er ønsket; støv blandes med en hvilken som helst av de ovenfor nevnte væsker vil ha en konsistens som vannfarger, men vil tørke meget raskt.

•  Paint påfølgende rette linjer ved siden av hverandre for å skygge jevnt. Virvle pensel rundt i vått støv å skape subtile virvlende mønstre i det ferdige prosjektet.

•  Skyll alle arbeidsmaterialer med vann når du er ferdig maleri.

Relaterte Post