Hvordan bygge din egen CB-basestasjon antenne for Billige

Hvordan bygge din egen CB-basestasjon antenne for Billige


Du kan bygge en billig base-stasjon borgere band antenne. Antennen består av en 105-tomme antennetråd som strekker seg oppover, og to eller fire 105-tomme ledninger som strekker seg ut av sin side for å danne et jordplan for antennen. Antennen bør plasseres så høyt som mulig for maksimal effektivitet. Du kan henge den fra et tre eller ikke-metallisk stang.

Bruksanvisning


•  Skjær stiv ledning inn i fem deler, hver 105 inches. Du kan bruke så få som tre stykker, men fem stykker er best. Benytte en ledning som antenne wire, og to eller fire ledninger for å danne et jordplan.

•  Drill fem hull i blokk av tre, tilsvarende diameteren av stiv ståltråd. Man skal bore et hull i toppen av blokken, og fire hull i hver av de fire sidene av blokken. Hvis du har bare to ledninger for grunnplanet, bore hull i motsatte sider av trekloss for de to ledningene.

•  Sett en 105-tomme ledning inn i toppen av blokken, og de ​​to eller fire andre ledningene i hullene i siden av blokken. Epoxy eller lim ledningene inn i hullene.

•  Lodd senterleder av 50 ohm koaksialkabel til ledningen som strekker seg fra midten av blokken av tre på samme måte som de kommer ut av blokken.

•  Lodd skjoldet av 50 ohm koaksialkabel til hver av de to eller fire ledninger som strekker seg fra siden av blokken, hvor trådene går ut av blokken. Vær sikker på at skjoldet ikke kommer i kontakt med senterleder.

6 Mount antennen ved å henge den enden av ledningen i sentrum av blokken fra et tre eller en ikke-ledende stang. Du kan bruke en plast krok eller til og med duct tape for å feste enden av ledningen til treet eller pol.

Relaterte Post