De beste lakkfarger for inngangsdørene til murstein boliger

De beste lakkfarger for inngangsdørene til murstein boliger


Når du bestemmer på en farge, er det viktig å vurdere andre farger i paletten og den generelle stil og stemning du ønsker å skape i verdensrommet. Når male utvendig dør av et murhus, vil din primære begrensning være den dominerende dyp rødlig farge av murstein. Som murstein boliger kan være en av en myriade arkitektoniske stiler, er det eneste konstante den jordnær rød tone av murstein og den effekten du ønsker å lage, om døren går i ett eller "sprette."

Monokromatisk


For en inngangsdør som blander sømløst med huset fasade, finne en maling farge som er svært lik som murstein. Du kan velge en farge av samme familie, med en litt mørkere eller lysere nyanse. Den monokromatisk fasaden har fordelen av å være en "safe" fargevalget, der du ikke risikerer kranglet farger. Se på variasjoner i farging av individuelle murstein, og velge en som litt skiller seg ut. Mange malingsleverandører kan blande maling for å matche en liten prøve. Spør om de kan matche en chip av murstein, slik at du kan bestemme nøyaktig farge. Som murstein farge kan variere mye, kan en monokromatisk dør har en dyp, bær hue eller nesten en terra cotta orange.

Tilstøtende


En tilstøtende fargekombinasjon bruker to farger som er plassert ved siden av hverandre på fargehjulet. For eksempel, går blå med de tilstøtende fargene blå fiolett eller blå grønne. I tilfelle av en murstein hus fasaden, kan en rødoransje murstein pares med en dyp rød dør. Murstein som har en dyp vin eller burgunder farge ville kombinere godt med en lysere, brannbil-rød dør. For tilstøtende fargekombinasjoner for å se best, bør du kombinere farger med litt forskjellige nyanser eller intensiteter. Hvis murstein er litt utvasket, bruke en rik og intens farge for døren. Hvis murstein er splitter ny og mettet med farge, kan en mer dempet tone fungere godt for døren.

Komplementær


For en komplementær fargevalget, er to motsatte farger paret sammen. For eksempel, rødt og grønt er plassert overfor hverandre på fargehjulet, som er gult og blått og fiolett eller oransje. Komplementære fargekombinasjoner er den mest risikable og mest delikate. Det kan hjelpe å velge en dominerende farge og en subtil ett, og dermed unngå et inntrykk av "kranglet" mellom de motsatte farger. Som de fleste murhus er et sted mellom rødt og oransje, komplementære dører er enten blå eller grønn. Lyse blå dører legge et mål på hurrarop til ellers trauste murstein eksteriør. Kelly grønn eller grønn skog både gi en noe tradisjonell, men likevel slående, kontrast med mursteiner.

Relaterte Post