Hvordan bruke Java til Chat

Hvordan bruke Java til Chat


Gitt en installasjon av Java Runtime Environment (JRE) og en Internett-tilkobling, kan du chatte med hvem som helst når som helst fra hvor som helst i verden. JRE er en samling av programmering moduler som fungerer sammen med nettleseren for å gi deg tilgang til en myriade av ressurser direkte fra Internett - fortellinger, spill, kalkulatorer og andre funksjoner. Så når du har lastet ned og installert det på Windows-datamaskinen, er alt du trenger å gjøre er å finne et chatterom og deretter bli med det.

Bruksanvisning


•  Installer Java Runtime Environment (JRE) hvis du ikke allerede har gjort ved å besøke www.java.com/en/download/ og klikke på "Free Java Download." Når du har filen, finner du det på stasjonen gjennom "Min datamaskin" -mappen og installere det ved å dobbeltklikke på det og følge instruksjonene.

•  Bruk en søkemotor som Google, Yahoo eller Altavista for å finne et Java chatterom. Du kan skrive "java chatterom" i søkefeltet, eller du kan avgrense søket ved å søke etter en bestemt type chat-rom: "Java chatterom for tenåringer" "Java chatterom for voksne" "Java chatterom for enslige voksne"

•  Velg fra resultatene ved å dobbeltklikke på en av lenkene som vises. Vær på vakt mot svindel, ved at noen områder vil bare sende deg til en dating nettside. Du må kanskje prøve flere ledd før du finner en god en. Du vet du har funnet en faktisk Java chatterom hvis og bare da, ved å klikke på linken, vises en boks på skjermen, og du blir bedt om å skrive inn et kallenavn.

•  Skriv inn et kallenavn inn i boksen, og klikk deretter på "Connect" knappen for å gå inn i chat-rom og begynne å snakke med folk fra hele verden.

Relaterte Post