Hjemmelagde stearinlys for Kids

Hjemmelagde stearinlys for Kids


Stearinlys gjør er en gammeldags håndverk som fortsatt vil glede barn i dag. Det krever noen få enkle materialer som kan bli funnet på håndverket forsyne butikker eller i ditt eget hjem. Selv om foreldre må overvåke trinnene involverer varm voks, barna kan gjøre mye av arbeidet selv, lage lys store gaver til venner og familie.

Bivoks


Bivoks lys er en enkel, sikker alternativ for yngre barn siden voksen trenger ikke å være smeltet. Du trenger flere ark med voks og veker. Lå veken over den korte enden av bivoks, noe som gjør at veken er minst en halv tomme lengre enn arket. Begynne å rulle voks, holder den viklet stramt som du går. Siden voksen kan formes med kroppsvarme, bruk fingrene til å forsegle kanten ved å trykke lett på sømmen. Det er flere kreative lys som kan dannes fra bivoks. For å gjøre en konisk stearinlys, rett og slett kutte den lange enden av voks på en vinkel før du kaster. Eksperimenter med å kutte ark med voks i forskjellige størrelser eller legge embellishments som glitter eller andre fargede strimler av voks.

Hånd Dyppet


Dette prosjektet er egnet for eldre barn på grunn av varm voks og lang tid som kreves for å fullføre et stearinlys. Gi hvert barn en 9 tommers stykke veke. Barn vil dyppe veken i smeltet voks med en langsom, metodisk rytme. Telle "1, 2, 3, 4, 3, 2, 1" som de bringer veken opp og ned bør bidra med timingen. Forsiktig dem å ikke la veken i varm voks for lenge, eller lyset vil smelte inn i voks. Det vil ta ca 25 dips å lage et stearinlys av 1/2 tommers diameter.

Ice Stearinlys


Is stearinlys har en intrikat Lacy mønster, men er ganske enkel å lage. For dette prosjektet trenger du en tom pappsaltbeholderen, en hvit konisk stearinlys, parafinvoks og knust is. Skjær av toppen av beholderen og spre vegetabilsk olje rundt innsiden. Skjær bunnen av lyset av for å gjøre det samme størrelse som beholderen. Helle en liten mengde av smeltet voks inn i beholderen og sette lyset på innsiden. Vent til voksen begynner å stivne og hell 2 inches av knust is rundt lyset. Dekk lag av is med smeltet voks. Fortsett vekselvis is og voks inntil formen er fylt. Sette formen i en bolle å stivne helt, og så skrelle papp unna voks.

Crayon


En stift lyset er dannet på samme måte som en is stearinlys. Bruk en liten melkekartong som en form. Skjær en konisk stearinlys for å passe lengden på formen og legg den inni. Fylle hele beholderen med knust is. Sørg for at isen er knust veldig fint. Hvis bitene er for store, vil lyset ikke holde sammen. Smelt fargestifter (ikke-vaskbar slag) over middels varme. Hell smeltet stift voks over isen-fylte formen og la stivne. Når du er helt herdet, skrelle bort beholderen for en vakker, håndlaget stearinlys.

Relaterte Post