Hvordan erstatte høyttalerledning Ledninger

Hvordan erstatte høyttalerledning Ledninger


Speaker ledningene er fleksible flettet ledninger som kobler en høyttaler terminaler til en høyttaler kjegle. Fra tid til annen, bly høyttaler ledninger slites ned, brekke eller løsne i en periodisk eller åpen krets, forårsaker en høyttaler for å slutte å jobbe eller fungerer dårlig. Dette er en relativt vanlig problem, særlig i eldre høyttalere. Å reparere den, må du åpne boksen høyttaler og erstatte ledelsen høyttaler ledninger.

Bruksanvisning


•  Fjern problem høyttaler og teste sin krets for kontinuitet ved hjelp av et multimeter. En frisk høyttalerkrets måler mellom 3 og 14 ohm DC. Mens du bruker multimeter, også forsiktig flytte høyttalermembranen opp og ned og forsiktig jiggle ledningene frem og tilbake, på jakt etter brutt eller frynsete wire. Under denne testen, hvis kretsen er åpen eller intermitterende, må ledningen krets som skal repareres.

•  Kontroller om høyttalerterminaler bruke en krympe stedet for lodding. I tilfelle av kabelsko, løsne crimps med en skrutrekker og fjern de skadde eller frynsete ledningene. De fleste høyttalerterminaler er loddet, skjønt. Ved hjelp av en loddebolt og en loddepumpe (også kalt en lodde sucker), DESOLDER eksisterende bly høyttaler ledninger fra terminalen. Varme og suge opp overflødig loddetinn. Følg ledningene til baksiden av høyttaleren. Ledningene avslutte enten i en forbindelse med en metall eyelet legges til kjegle eller de forsvinner inn i kjeglen. Hvis koblet til en metall eyelet, DESOLDER denne enden av ledningene også, og pass på å suge opp overflødig loddetinn. Hvis ledelsen trådender inne kjeglen uten ekstern lodde oppsigelse, gå videre til neste trinn.

•  Fjern beskyttelseshetten fra høyttalermembran - bare hvis ledelsen speaker wire avsluttes inne i høyttalermembranen. Klipp av støvlokket godt med et verktøy eller hobby kniv, fordi det må limes på igjen senere. Når beskyttelseshetten er fjernet, kan den andre enden av ledningen som befinner seg, vanligvis loddet til talespole og limt til innsiden av halsen høyttalermembranen. Bruk loddebolt og lodde pumpe igjen å smelte denne forbindelse forsiktig og ta ledelsen speaker wire. Vær forsiktig så du ikke skader den tynne talespole.

•  Lodde ny strand av ledning til talespolen tilkobling hvis du fjernet støvhette å komme på innsiden av kjeglen halsen. Kjør ledningen ut av kjeglen og til høyttalerterminaler, men ikke feste den andre enden ennå. Ved hjelp av epoksy, lim denne forbindelse tilbake til halsen av konusen. Re-lim støvhetten tilbake på ved hjelp av enkel vannbasert hvit lim. Hvis du ikke trenger å fjerne støvhette å få tilgang til ledningen, gå videre til neste trinn.

•  Lodde ny tråd av bly høyttaler ledningen til øyet på baksiden av høyttalermembran hvis du ikke trenger å fjerne støvhetten. Kjøre den andre enden av ledningen til høyttalerterminaler, men ikke legge det ennå. Sørg for å bruke en lengde på høyttaler ledning akkurat lenge nok til å tillate litt slakk. Du trenger å forlate nok slakk slik at høyttaleren kjegle kan bevege seg opp og ned uten å trekke eller belaste ledningen. Test hvor mye slakk ved å trykke på høyttalermembranen opp og ned, akkurat som du gjorde når du tester for kontinuitet tidligere.

•  Lodd den andre enden av ledningen høyttalerledningen til høyttalerterminaler. Vær oppmerksom på tips angående loddeteknikker.

•  Bruk et multimeter for å teste krets du har nettopp reparert før du plasserer høyttaleren tilbake i sin høyttaler boks.

Relaterte Post