Hvordan å stelle en dårlig artet maltese valp

Hvordan å stelle en dårlig artet maltese valp


Valpene er så ofte vanskelig å stelle som de er nysgjerrige, glade og vanligvis uvitende om hva du forventer av dem. Legg en spesielt dårlig oppførte seg valp til blandingen, og du har fått en enda mer frustrerende og vanskelig situasjon. Selv Maltese valper er som regel lett å gå, har du alltid en sjanse for å møte en som er spesielt uregelmessige eller aggressiv. Heldigvis trenger Maltesisk valper ikke krever mye grooming-typisk, bare bad og trimming av noen få områder. Men du kan ansette noen konkrete metoder for å begrense og vellykket stelle en dårlig artet Maltesisk valp.

Bruksanvisning


•  verve en hjelper. Grooming og holder en maltesisk valp som hopper rundt eller prøver å komme unna vil vise seg svært vanskelig alt på egen hånd. Men hvis du har en hjelper som kan forsøke å holde valpen i ro mens du stelle, vil du gjøre prosessen mye enklere og tryggere for både deg og valpen. Holde den maltesiske valp fremdeles kan hindre den fra å falle ut av tabellen eller hoppe ut av badekaret og bli skadet. Be hjelperen å henge på valpen hode for å hindre den fra å bite, og å holde den i badekaret eller badekaret mens du stelle den. I tillegg kan bare tilstedeværelsen av en annen person være nok til å roe valpen, da det kan forstå at oddsen er to mot en i din favør.

•  Snuteparti din maltesisk valp hvis den forsøker å bite deg. Som de er ganske liten, Maltese valper generelt krever små eller ekstra små munnkurver, avhengig av deres alder og størrelser. Snuten alene ofte fungerer som en distraksjon, og vil holde den maltesiske valp rolig. Bruk munnkurv når du bade valpen, samt når du trimme den. Men, avhengig av hvor aggressiv den maltesiske er, kan du ikke være i stand til å trimme sitt ansikt. Du kan ikke klippe håret rundt den maltesiske menn munnen med munnkurv på, men ikke forsøk å trimme håret enten om det er snapping. Både saks og Clippers kan kutte hundens tunge eller munn hvis den får kontakt med dem.

•  La den maltesiske valp å snuse grooming objektene du vil bruke. En maltesisk valp vil ofte reagere dårlig når redd; men hvis du hjelper lest den med grooming prosessen og de verktøyene som er involvert, kan du hjelpe det bli mer komfortabel og bedre opptrådt. Før du bruker clippers å stelle lysken områder, la valpen lukte dem mens de er slått av, og slå Clippers på bort fra den maltesiske og sakte bringe dem til hunden. Prøv å plassere håndtaket på Clippers mot valpen slik at den blir vant til den vibrerende følelse. Tilsvarende lar den maltesiske valp å snuse saksen før du trimme sine ører, føtter og hale, sammen med negleklipper.

•  Trim håret som henger ut av føttene, samt eventuelle etternølere langs bena. Hold halen rett ut, og bruke saks til å klippe håret som henger ned; kutte så mye eller så lite som du ønsker. Trim håret som henger ned fra ørene og ansikt med saksen, og nøye bruke clippers å øse ut håret under øynene. Skjær øre og ansikt hår til hva lengden du ønsker. Maltesisk valper vanligvis ikke trenger kroppshår trimmet.

Relaterte Post