Hvordan bruke tjære papir under ytterkledning

Hvordan bruke tjære papir under ytterkledning


Før installasjon ytterkledning til strukturen i et hjem, er det viktig å feste noen type vannavstøtende membranen til huset. Tjære papir er en utmerket, økonomisk alternativ for fôr et hus før installasjon av ytterkledning materiale. Feste tjære papir før installasjon ytterkledning vil sikre at eventuell fuktighet ikke forandret retning av ytterkledning vil bli forhindret fra soaking inn i den underliggende strukturen i hjemmet og forårsaker skade. Installere tjære papir innebærer å bruke noen spesialiserte verktøy og sørge for å riktig lapper skjøtene fra ett ark til den neste.

Bruksanvisning


•  Start nederst og jobbe deg oppover. Fest tjære papir til en stud minst 4 meter fra hjørnet av huset og jobbe deg rundt derfra. Fest tjære papir til hver stud med korrosjonsbestandig negler utstyrt med plastbrikker. Space festene 12 inches hverandre langs lengden av hver bolt.

•  Overlapping de tilstøtende sømmer av 12 til 18 inches. Feste enden av et ark av tjærepapp på en tapp lengde forbi enden av platen for å hindre overlapping for å sikre bedre vannbestandighet.

•  overlapper nedre ark med basiskanten av øvre ark. Posisjonere hvert påfølgende løpet av tjære papir, slik at den nederste kanten lapper kurset under etter 8 til 10 inches.

•  Cut tjære papir til å passe inne vindus- og dørkarmer. Bruk et verktøy kniv til å skjære en "X" -form ut av vinduet eller dørkarmen, deretter kaste papiret inn i rammen. Fest materialet på innsiden av rammen og klippe bort overflødig tjære papir med din verktøyet kniv eller et par av industrielle saks.

•  Tape alle sømmer mellom tilstøtende og overlappende ark med tjære papir med søm tape. Trykk på båndet ned for hånd for å sørge for at det obligasjoner ordentlig med overflaten av tjære papir og forsegler skjøtene.

Relaterte Post