Spesifikasjoner av en Bosch VE pumpe

Spesifikasjoner av en Bosch VE pumpe


Robert Bosch åpnet sin første workshop i 1886 og fra små kår sprang et selskap som nå er en av verdens ledende leverandører av teknologi og tjenester. Ifølge Martin Jägersand ved University of Rochester, VE i navnet på Bosch pumpe står for "Eiler", som er tysk for distributør eller skillevegg.

Generell beskrivelse


Bosch VE pumpe er en aksial-stempel distributør pumpe brukes i Volkswagen motorer og flere andre små dieselmotorer. Denne utformingen er annerledes enn den inline pumpen som den består av en enkelt roterende pumpestemplet som leverer brennstoff til hver sylinder. De tre typer aksial-stempel distributør innsprøytingspumper er den mekaniske VE, VE EDC med elektronisk dieselkontroll og VE MV med magnetventil. En magnetventil blir styrt av en elektrisk strøm som passerer gjennom en spole av tråd kalles en solenoid.

Injeksjon


Alle tre pumper er i stand til direkte injeksjon og indirekte injeksjon. Direkte innsprøytningsmotorer tendens til å være mer effektiv og mer økonomisk enn de med indirekte injeksjon. Når det gjelder mengde injisert drivstoff per slag, VE injiserer 120 kubikk mm, og VE ED og VE MV injisere 70 kubikk mm hver.

Maksimal dysetrykket


Den trykksatte drivstoffet går fra høytrykksinnsprøytningsrøret til injeksjonsdysen, hvor det injiseres inn i forbrenningskammeret. Trykket måles i barer, en bar omtrent likhetstegn til det atmosfæriske trykket av jorden ved havnivå. Maksimal dysetrykk indikerer den største mengden av trykk som dysen utsettes for. For VE og VE EDC, er dette 1200/350 bar. For VE MV, er dette 1400/350 bar.

Sylindere


Det er fra fire til seks sylindere på VE pumpe. VE ED og VE MV tilbud fra tre til seks sylindere. Maksimal effekt per sylinder er 25 kilowatt i hvert tilfelle.

Maksimal hastighet


Den maksimale hastigheten i omdreininger per minutt av VE og VE MV pumper er 4500. For VE ED, er tallet 4200.

Relaterte Post