Slik fjerner en Tick Fra et hundehode

Slik fjerner en Tick Fra et hundehode


Hvis du merker at hunden klødde seg i hodet mye, kan det være på grunn av en hake. Flått lever av blod fra dyr. Ikke bare er flått kløende og ubehagelig, kan de også forårsake sykdom og smitte. Ifølge Vetinfo.com, Rocky Mountain flekket feber og Lyme sykdom er to alvorlige sykdommer forbundet med flått på hunder. Det er viktig å fjerne en hake fra hunden din så snart som mulig for å hindre en slik sykdom. Det er ikke nødvendig å ta med hunden til veterinæren for å hente flåtten fra hodet. Bruk riktig metode for å fjerne flått hjemme.

Bruksanvisning


•  Hell en liten mengde rensevæske i en disponibel krukke med lokk. Alkohol vil bli brukt til å suge flåtten umiddelbart etter fjerning.

•  Ta tak i hodet av flåtten med et par fine tippet pinsett. Hodet vil være rett på stedet der flåtten går inn i hundens hud. Unngå å ta tak i kroppen av flåtten eller hodet kan forbli festet til hunden.

•  Trekk pinsett fast i en oppadgående bevegelse for å slippe flåtten fra hundens hode. Unngå å vri eller krampetrekninger pinsett mens du trekker.

•  Plasser flåtten raskt ned i glasset av alkohol. Spyl ikke flåtten ned i toalettet eller ta knekken på den med tørkepapir. Disse metodene vil ikke drepe flåtten.

•  Rengjør området på hunden der flåtten var plassert med varmt såpevann eller et desinfeksjonsmiddel. Skyll området godt med vann og tørk med et rent håndkle.

6. Påfør en skvett av trippel antibiotisk salve til hunden din på flåtten nettstedet. Se nettstedet for et par dager for å se om det er noen betennelse eller tegn på infeksjon. Hvis du merker noen av disse symptomene, ta kontakt med din veterinær så raskt som mulig.

Relaterte Post