Hvordan å fly en RotorWay Scorpion to helikopter

Hvordan å fly en RotorWay Scorpion to helikopter


Mange radiostyrte (RC) bilbransjen entusiaster vurdere helikopter for å være den vanskeligste fly for å navigere. Men, er den komplekse natur av helikopteret hva gjør det mulig å utføre akrobatiske stunts som er helt umulig med andre fly. Derfor, lære hvordan du skal fly din Rotorway Scorpion 2 vil ikke bare gi deg den kompetansen som trengs for å føre ditt fly med episk presisjon, det vil også redusere risiko for skader på kjøretøyet.

Bruksanvisning


•  Plasser helikopter i et vidåpent, flatt område. Påfør nok gass til å løfte flyet opp fra bakken. Heve det om seks inches av bakken.

•  Juster ror trim ved å skyve justerings plassert under høyre joystick. Flytte den til høyre for å kompensere for rotasjon med urviseren, eller til venstre for å korrigere en mot klokken spinn. Gjøre små justeringer før helikopteret er stand til å fly rett.

•  Juster gyro trim ligger nær venstre joystick til å korrigere logrende. Øk gryo gevinst ved å klikke på økning (+) knappen; redusere den ved å klikke på knappen (-). Gjøre små justeringer før halen ikke lenger logrer fra side til side.

•  Påfør mer gass for å få høyde. Bruk venstre joystick til å snu nesen av flyet, og peker i den retningen du ønsker å fly. Øv avtagende høyde på en kontrollert måte ved å gradvis redusere gass.

•  Praksis tracing sirkler og figur-8s i luften, deretter lande helikopteret. Reduser gassen pinne for å redusere den kollektive banen. Følg med når flyet begynner å stige, men kontrollere hastigheten som mister høyde for å lage en fin, myk landing.

Relaterte Post