Den biokjemiske egenskaper av Enterobacter

Den biokjemiske egenskaper av Enterobacter


Bakterier er vanligvis klassifisert etter hvorvidt de krever oksygen (aerob respirasjon) eller vokse uten oksygen (anaerob respirasjon). Kravet for oksygen avhenger av hvilke metabolske veien bakterier bruker for å konvertere sukker til ATP, en brukbar form av energi. Noen bakterier er obligat aerobe eller forplikte anaerobe bakterier, og er begrenset til ett metabolismevei. Imidlertid Enterobacter arter er fakultative anaerober og lever i nærvær eller fravær av oksygen. I nærvær av oksygen, Enterbacter arter er i stand til å bytte metabolske veier for metaboliserer energi. De biokjemiske prosesser bakterier bruker i energiomsetningen er nyttig i laboratorium identifikasjon av bakteriearter.

Vanligste formene for Enterobacter


Enterobacter cloacae, eller E. cloacae og E. aeroaenes er to av de mer vanlige Enterobacter arter. E. cloacae regnes som en opportunistisk patogen. Det normalt lever i dyretarmer commensally hjelpe i fordøyelsesprosessen. Som E. cloacae, aerogenes E. normalt ikke betraktes som en patogene arter så lenge det er innenfor en intestinal habitat. Men når Enterobacter finner rute i blodet, bakterier forårsake infeksjon, høy feber og sykdom. Antibiotika er den foretrukne metode for behandling. Enterobacter arter finnes i mange forskjellige habitater, inkludert jord og vann.

Biokjemisk prosess av Enterobacter respirasjon


Respirasjon krever oksygen for å forbrenne glukose for å danne ATP. Dyr, protozoer og bakterier er livsformer alle i stand til åndedrett. Prosessen er kompleks. Det krever energi i form av glukose til å bli brutt ned, hvor energi er lagret kjemisk ved tilsetning av en fosfatgruppe til adenosindifosfat og danner ATP. Syklusen begynner med en seks-karbon sukker og ender med dannelse av 38 ATP molekyler. Tilstedeværelsen av oksygen er nødvendig fordi oksygen aksepterer lefthydrogenmolekylene og danner vann.

Biokjemisk prosess av Anaerob respirasjon


Fermentering er en biokjemisk prosess hvor en seks-karbon sukker brytes ned under dannelse av ATP i fravær av oksygen. Fermentering er lik for anaerobe bakterier og gjær. Sluttproduktene er dannelsen av to ATP-molekyler fra ADP, karbondioksyd og etanol. Imidlertid er anaerob respirasjon ikke så ATP produktiv som aerob respirasjon. I nærvær av oksygen, Enterobacter-celler er i stand til å produsere 38 ATP, mens bare to ATP-molekyler som er et resultat av anaerob respirasjon.

Nitrogenfiksering er en viktig biokjemisk prosess


Enterobacter arter som lever i jord er i stand til en biokjemisk prosess ved hjelp av nitrogen. Nitrogenfiksering er en viktig biokjemisk prosess fordi den omdanner nitrogen i luften til en brukbar form for planter. Nitrogen atmosfærisk absorberes gjennom bakterielle cellemembraner og omdannes til ammoniakk før utgivelsen i jorda. Belgfrukter har dannet en kommensal forening med nitrogenfikserende bakterier, er en grunn bønner vokst til å fylle opp nitrogenfattig jordsmonn.

Den biokjemi av Identification


De biokjemiske prosesser som bakterier har ofte brukt med henblikk på identifisering. Det første trinnet i identifisering av bakterier, er å dyrke cellene på en plate inneholdende næringsmedium. Bakterieceller vokser raskt og fremstå som flekker eller kolonier, på tallerkenen. Ulike arter vokse kolonier av bestemt størrelse og farge. Glukose metabolisme produserer syre og gass avfall i Enterobacter arter. Syre og gassproduksjon er lett oppdages når media omfatter pH-indikatorer og bobler er observert. Enterobacter er også i stand til gjæring og er dyrket i ulike medietyper. Identifikasjon er et viktig skritt i behandling av blod og andre Enterobacter infeksjoner. Den riktige antibiotika behandling er nødvendig for å stoppe infeksjonen fra Enterobacter arter.

Relaterte Post