Hvordan å behandle midd på hunder

Hvordan å behandle midd på hunder


Selv om du kanskje ikke gi det mye tanke, kan hundens pels være krypende med live skadedyr som midd. Disse små skapningene er en del av edderkopp-familien. I små tall, kan midd ikke påføre skade på dyr, men i store mengder kan de forårsake alvorlige hudskader og alvorlige helseproblemer. En midd angrep resulterer i rødt, betent hud på hunden din sammen med utslipp av ubehagelig lukt fra noen sår hunden din kan lide. Heldigvis kan rask behandling utrydde midd og gjenopprette deg hjørnetann til helse.

Bruksanvisning


Øremidd


•  Drypp to eller tre dråper mineralolje i hundens ører hvis du mistenker at det er midd i ørene. Beherske hundens hode som du gjør dette, eller han kan slite. Den kalde oljen skaper en ubehagelig og kald følelse at hunden din ikke vil like, så forbered deg på en bit av en kamp.

•  Gni hundens ører til å jobbe oljen rundt øregangen. Bruk denne muligheten til å berolige hunden din og gi ham med hengivenhet.

•  Tørk ut hundens ører to timer etter at du har brukt mineralolje. Dette er annen gang at hunden din kan slite, så sørg for å holde ham tilbake, eller du kan gi noen alvorlig skade på hundens øreganger.

Hud Midd


•  Kombiner en kopp Calamine lotion, en kopp aloe gel og en kopp med løselig svovel å lage en salve til å behandle irritasjon huden forårsaket av midd. Hell lotion i en liter vann og koke den i 30 minutter.

•  Gni salven inn i hundens pels når den er avkjølt. Vær forsiktig fordi du arbeider med sensitiv hud. Skyll salven av når du helt pels din hund i salve.

•  Gjenta salve applikasjonen en gang i uken for neste måned for å fullstendig utrydde midd. La hundens hud tørke naturlig.

•  Dekk hunden med vaselin for å kvele midd. Det kan ikke føles behagelig, men vaselin vil bidra til å forhindre gjentakelse av midd mens beroligende hundens hud.

Relaterte Post