Slik fjerner Moss Fra Asfalt

Slik fjerner Moss Fra Asfalt


Moss er en grønn, furry plantevekst som trives i områder med høy fuktighet og lav sol. Det krever ikke fruktbar jord å leve og ofte klamrer seg til harde overflater som oppkjørsler og stier laget av asfalt. Selv mosen ikke vil skade asfalten, betyr det utgjøre sklifare for mennesker som går på det. I tillegg har noen huseiere rett og slett ikke liker utseendet på mose. Fjerne det krever bruk av spesielle rengjøringsmidler og skure metoder.

Bruksanvisning


•  Fyll en stor bøtte med en liter vann og tilsett 1,6 kopper klorin til det, og dermed skape en 10-prosent blekemiddel renere.

•  Hell et lett lag av blekeblandingen på asfalten i områder med høy mosevekst. La blekemiddel for å sitte i to til tre minutter til å begynne å drepe mosen.

•  Plasser en lang håndteres, stiv-stritter presse kosten på asfalt og skrubbe det godt ved å bruke frem og tilbake bevegelser for å fjerne mosen fra det. Moss har ikke røtter, og vil løsne ganske lett.

•  Skyll hele asfaltområdet med en spray fra en hageslange for å løsne eventuelle gjenværende mose og å vaske bort alle løsnet mose. Rett vanndusjen til et område av gården der det er ingen planter eller gress, siden blekemiddel kan skade dem.

Relaterte Post