Fordelene med linfrø olje på huden

Fordelene med linfrø olje på huden

Fordelene med linfrø olje på huden


Linfrøolje er utledet fra linfrø, som tradisjonelt brukes for å dyrke lin, som anvendes som et tekstil. I de senere årene har linfrøolje blitt sett å fremme mange helsegevinst. Som inneholder høye nivåer av omega fettsyrer, har linfrøolje vært kjent for å forbedre mange helsemessige forhold og hudproblemer.

Akne


Forbedre akne ved å forbruke linfrø olje. Akne kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og kan variere fra små hudormer, til pustler og cyster. Linfrøolje kan bidra til å redusere akne på grunn av sin evne til å rense porene og flytende talg på huden. Hvis porene i huden kan frigi overskytende olje kan akne forbedre og avta.

Psoriasis


Forbedre psoriasis ved å ta linfrøolje daglig. Psoriasis er en hudsykdom som presenterer seg som sølvfargede, skjellende flekker i huden på armer, ben, nakke og hodebunn. Ved å ta linfrø olje på regelmessig basis, kan kroppen beholde enklere og mer effektivt fuktighet. Denne økningen i fuktighet reduserer psoriasis lesjoner og kan hjelpe psoriasis leges raskere.

Skin Cancer


Bidra til å bekjempe hudkreft og redusere risikoen for hudkreft ved å forbruke linfrø olje. Linfrøolje er en kraftig antioksidant, som kan hjelpe slag kreft i huden og kan supplere kreft behandlinger.

Eksem


Forbedre eksem ved å inkludere linfrøolje i kosten. Eksem er en kløende hud tilstand preget av rosa utslett på beina, armene og overkroppen. Linfrøolje tatt internt hjelper kroppen å holde på fuktighet, noe som kan redusere eksem lesjoner.

Rynke Reduction


Redusere rynker ved å legge linfrø olje i kostholdet ditt. Rynker kan vises som personer i alderen, vanligvis starter rundt øyne og munn. På grunn av sin naturlige mykgjørende egenskaper, kan linfrøolje tatt hverdagen redusere forekomsten av fine linjer rynker.

Relaterte Post