Naturlige behandlinger for leddgikt smerte i Dogs

Naturlige behandlinger for leddgikt smerte i Dogs


På samme måte som artritt forekommer hos mennesker, er det forekommer også hos hunder. Leddgikt er en smertefull tilstand som forårsaker hevelse og ubehag i leddene, noe som gjør gåing, løping, klatring og selv sittende eller liggende ubehagelig. Din veterinær kan foreskrive medisiner for å lindre symptomene på leddgikt i hunden din. Men du kan også ta en naturlig tilnærming til behandling av hunden din leddgikt.

Urter og kosttilskudd

Visse urter eller vitamin og mineraltilskudd kan forbedre hundens tilstand naturlig. Glucosamine, chondroitin og modifisert chondroitin er populære naturlig rettsmidler for leddgikt og generell felles helse. Grønn lipped musling (eller Perna) er ofte anbefalt av veterinærer for canine leddgikt på grunn av sin anti-inflammatorisk og felles smøreegenskaper. Omega-3 fettsyrer er bra for leddene, samt hud og pels helse. Vitamin C, sink og selen gi støtte til vevet som omgir leddene for å lette betennelse.

Massasje

En mild massasje av smertefulle ledd bidrar til å lette ubehag på grunn av leddgikt. Massasje bør gjøres for 10 til 15 minutter ved hjelp av små, sirkulære bevegelser. Massasje øker blodstrømmen til å redusere betennelser, smerter og spenning. Det hjelper også redusere degenerasjon av felles.

Varmt og kaldt Packs

Hot pakker er nyttig for lindring av muskelkramper og smerter. Sug et håndkle i varmt vann og bruke den direkte til den smertefulle ledd i 10 minutter to ganger daglig. Hvis du ønsker å holde hunden tørr, plasserer vått håndkle i en plastpose og bruke det til felles på samme måte. Kalde omslag hjelper hevelse i leddene. Pakk en kommersiell kald pakke eller baggie av isen i et håndkle og gjelder felles for 15 til 20 minutter tre ganger daglig.

Relaterte Post