Prosjekter på Dental Hygiene

Prosjekter på Dental Hygiene


Utover utseendet på tennene og tannkjøttet, kan tannhygiene ha en dyp effekt på selvtillit og studier har også vist at dårlig tannhygiene kan føre til andre alvorlige helseproblemer som slag, bentap og hjertesykdom. Sett opp et regime av god tannhygiene og høste fordelene av en sunn munn og kropp.

Fjerne plakk


Plakk bygge opp på tennene kan føre til tannråte eller hulrom. Bruke et eple for å demonstrere hvordan det er skjemmende og usunn. Skjær et hull i et eple på størrelse med en fjerdedel. Observere tilstanden til eple og deretter plassere den i en papirpose. La den i posen over natten. Neste dag, fjern eple og kutt den i to. Forklare hvordan de brune områdene er tilsvarende plakk, og at plakk frigjør syrer som kan råtne tennene.

Fluor Fordeler


Fluor er uvurderlig i å beskytte tennene mot erosjon. Å videresende dette faktum, samle to hardkokte egg, litt eddik, tre kopper, og en fluorid-løsning (tilgjengelig på de fleste apotek). Plasser ett egg i en kopp og dekke det med fluor. La den sitte i fem minutter og fjern. Plassere den samme egg i en beholder fylt med eddik. Plasser den andre, ikke-fluoridated, egg i en beholder også fylt med eddik. Observere hvordan egg som ble behandlet med eddik ikke er bobler som ubehandlet egg. Fluor beskytter egget fra syre, akkurat som det gjør for tennene.

Børsting Teknikker


Børsting er den mest grunnleggende mål for god tannhygiene. Men for å høste mest fordeler, må det gjøres ordentlig. Ved hjelp av en skoeske lokk, tegne en modell av øvre tennene på den korteste siden. Skjær i mellom hver tann med en saks. Hold en nylon tannbørste mot modellen i en 45 graders vinkel og flytte over i en sirkulær bevegelse. Forklar at de samme trinnene gjentas for nedre tenner.

Tanntråd


Ved hjelp av den samme modellen for å demonstrere børsting teknikker, rive en 18 tommers stykke tanntråd og tråd om tennene. Det viktigste skrittet for å forklare er at floss må flyttes opp og ned mellom hver tann.

Relaterte Post