Ideer for Outdoor kirke for barn

Ideer for Outdoor kirke for barn


Utendørs gudstjeneste eller tilbedelse for barn kan gjøre et sterkt inntrykk og tilknytning til Guds ord. Knyt en utendørs gudstjeneste mulighet til etablering og Edens hage, en spesiell sesong eller ferie, ferie bibelskole og leir eller en oppsøkende mulighet for å tilby tilbedelse og fellesskap til venner og naboer.

Sesong / Holiday Worship


I påsken planlegger en utendørs soloppgang tjeneste spesielt for ungdom, slik at den gryende av den nye dagen på påskedag å reflektere budskapet om Kristi oppstandelse. For tenåringer, ta det øyeblikk en ny daggry til å reflektere over og dele med gruppen på hvilke måter hver deltaker ser Guds skaperverk og gjenfødelse på jobb i sitt liv. På Thanksgiving, lede barna på en natursti, ber dem om å lete etter og samle gjenstander fra den naturlige verden som de er takknemlige. Velg et skjermet sted å ha en kort leksjon utendørs om takknemlighet. Ved juletider, planlegger en musikalsk gudstjeneste, reiser fra dør til dør og dele julesanger av Fødselskirken med venner og naboer.

Youth Camp og Vacation Bible School


Hvis du er interessert i søvn unna leiren, kontakt med en organisasjon, for eksempel Child Evangelism Fellowship som driver Camp Good News i en rekke stater. Denne leiren er designet for å kombinere en rekke utendørs aktiviteter med muligheter for bibelstudium og samfunnet tilbedelse. Hvis du er interessert i å lage en utendørs camp opplevelse på din hjemmemenighet, bør du vurdere en ferie bibelskole tema som gir moro og tilbedelse utendørs. Ta en titt på Fishers av Barne "Fun i Son Kids 'Crusade", en online, to-dagers ferie bibelskole alternativet som dreier seg om et besøk til Hawaii-øyene, en skattejakt og er basert på de "lignelser skjulte skatten og den kostelige perle "funnet i boken av Matthew.

Natur og Skapelsen Story


Velg en utendørs plassering for din tjeneste som er omgitt av skjønnheten i naturen. Før du tar med barna til den valgte spot, forberede det med enkle benker eller tepper på bakken. Sørg for å orientere oppsettet slik at den står overfor en betydelig visning eller en enkel, håndlaget alter. Ta med barna single-fil til stedet, ber dem om å gå i stillhet mens merke underverkene av skapelsen som de ser underveis. Når alle har satt seg, føre en kort leksjon på skapelsesberetningen, Adam og Eva og Garden of Eden. Lukke uteservering med et par øyeblikk av stille bønn og meditasjon på de naturlige underverkene skapt av Gud som omgir deg.

Backyard Outreach Barbeque


Denne bakgården tilbedelse muligheten er en tid for barna til å invitere venner og naboer over for mat og fellesskap. Planlegg et enkelt måltid av grillet pølser og hamburgere og oppmuntre deltakerne til å ta med en siderett eller dessert. Gi tid, som alle kommer, for mingling, chatting og bli kjent med hverandre bedre. Tilby en velsignelse før spising, oppmuntre barna til å henge rundt etter pølser til å delta i en kort gudstjeneste. Tilby noen tanker om et enkelt bibelvers om Guds kjærlighet, slik at barna til å stille spørsmål og gi sine personlige erfaringer. Steng utendørs samvær med en ny porsjon av dessert og informasjon om kirkens gudstjenester tilbud for unge mennesker.

Relaterte Post