Hvordan du slår en dynamo til en sveiser

Hvordan du slår en dynamo til en sveiser


Folk har en unik evne til å overvinne hindringer i livet sitt. Kanskje den beste på å gjøre dette er mekanikk og konstruksjon-type mennesker. De som lever av å reparere og lage ting bare ser ut til å ha en naturlig evne til å tilpasse og overvinne hindringer. Det er ikke noe bedre eksempel på dette enn bilen dynamo drevet sveiser. Sted noen brøt en del av maskiner og måtte finne en måte å fikse det. De kom opp med en sveiser som ikke bare er ganske lett å bygge, men en som faktisk fungerer. Best av alt, kan du bygge en, også.

Bruksanvisning


•  Wire dynamoen. Åpne panseret. Skjær en lengde på 4 gauge som vil kjøre mellom den positive batteriet innlegget og dynamoen er "Field" terminal bolt.

•  Plasser terminalene på wire. Kutt ledningen med avbitertang. Bruk wire strippere til å kle slutten av av begge ender av ledningen. Ved hjelp av trådpresser, sikre en terminal ende på hver ende av ledningen.

•  Lag en sveise bly. Skjær en annen brikke i 4 gauge å bruke som en sveise bly. Dette bør være 8 til 10 meter lang. Strippe begge ender med dine wire strippere.

•  Fest sveise bly. Koble den ene enden av ledningen til "Output" terminal bolt av dynamoen og stram den med en skiftenøkkel. Den andre enden av tråden til sveiseelektrodeholderen. Stram festeskruene med en skiftenøkkel.

•  Koble den energigivende wire. Koble en ende av ledningen du klippe til lengden i trinn 1 til "Field" post av dynamoen. Trekk til bolten med en skiftenøkkel. Koble den andre enden av ledningen til den positive batteripolen. Stram denne forbindelse med en skiftenøkkel.

•  Klem en sveisetråd i elektrodeholderen. Plasser en startkabelen enden på rammen av kjøretøyet på "sveiseren" er på. Plasser den andre enden av startkabelen på stykket som skal sveises. Dette vil bakken stykket. Ta på deg mørke briller. Med motoren i gang, lage din sveis.

Relaterte Post