Hvordan Paint Cow Skulls

Hvordan Paint Cow Skulls


En malt ku skallen gjør et utmerket tillegg til noen vestlig hjem innredning. Ku hodeskaller er lett å male på og ta vare på, og hodeskallen vil vare i mange år hvis du bryr deg om den riktig. Hodeskaller er tilgjengelig fra en lokal slakter eller bonde eller fra nettforhandlere. Ved hjelp av en stor hodeskalle med noen feil eller pauser vil bidra til å gjøre male design på enklere.

Bruksanvisning


•  Velg en ku hodeskalle som har blitt behandlet og bleket for å fjerne eventuelle gjenværende hud eller hår. Bleket hodeskaller er trygge og mer attraktiv for bruk i maleriet.

•  Tegn et design på pannen og nesen område av hodeskallen med en blyant. Dette gir en mal for maling og vil hjelpe deg å praktisere et design før du begynner å male det.

•  Maling med akryl maling og en pensel til å lage design du tegnet med blyant. Male i et godt ventilert område eller utenfor slik at røyk forsvinne.

•  La malingen tørke i 24 til 48 timer i et godt ventilert område. Ikke rør malingen før har tørket, da det kan smøre og påvirke design.

•  Spray eller male kua skallen med et klart lag med lakk for å beskytte lakken og hodeskallen fra chipping og solskader. Påfør lakken en gang i året for å beskytte skallen maling.

Relaterte Post