Hvordan lage en vilje til barnebarn

Hvordan lage en vilje til barnebarn


Når barna er små, foreldre og besteforeldre bekymre deg for hva som vil skje når de ikke lenger er i live til å ta vare på barnet. Ideelt sett bor inntil barnet er en voksen voksen er hyggelig, men det er ingen løfter. Besteforeldre tenke på å forlate en vilje tidligere enn de fleste foreldre fordi de er bekymret for hva som vil skje. Forlate en vilje for barnebarn setter besteforelder sinn rolig og eliminerer angst for å forlate små barn uten forsvarlig omsorg.

Bruksanvisning


•  Tren detaljene i en vilje med en ektefelle. Besteforeldre bør samarbeide om å bestemme hva arv kommer til hvilke barn eller barnebarn. En levende ektefelle har krav på en viss prosentandel på død av en ektefelle i de fleste stater, så trener viljen med ektefelle til stede vil hindre eventuelle problemer dersom ektefellen lever lenger.

•  Skriv ut navnene på barna. List opp barn og bestemme hva barna får. Ideelt sett forlate pengene i et fond til de når en viss alder er hensiktsmessig og lettere å dele. Hvis du forlater eiendommen, kan du prøve å splitte eiendommen jevnt blant barna for å forhindre bitterhet, sinne eller problemer.

•  Bestem hva barn får. Forlate en arv til barnebarn er riktig, men foreldrene vil ofte kjempe for arv også. Hvis du forlater foreldrene ut av viljen, skrive en erklæring for å avklare enkeltpersoner som blir utelatt og årsakene. Husk at livsforsikring, pensjon midler eller lignende elementer er ikke en del av vilje og er overlatt til den begunstigede. Dersom grunnen til å forlate barna ut av vilje til fordel for barnebarn er på grunn av barnet å være en mottaker av en livsforsikring plan, oppgi grunnen i viljen.

•  Skriv ut viljen med en advokat og minst ett vitne. Advokaten sørger for at dokumentet er lovlig og har alle de nødvendige elementene, mens et vitne sikrer at viljen er skrevet av den enkelte og signert i deres nærvær. Å ha mer enn ett vitne kan bidra til å sikre viljen er utført riktig.

Relaterte Post