Slik fjerner Tom Cat Urin

Slik fjerner Tom Cat Urin


En hannkatt, eller Tomcat, begynner sprøyting når den når seksuelt modenhet, som spenner mellom 5-12 måneder gammel. Tom kattene spray små mengder konsentrert urin i de områdene av sitt valg for å markere territorium. Dette kan dessverre inkludere dine tepper og møbler. Enzymatisk rengjøringsmiddel fjerner urinen ved å spise bort på lukt bakterier, nøytralisere lukten. Ved hjelp av denne type løsning vil ikke bare bli kvitt urinen, men det vil bli kvitt lukt også, i stedet for bare maskering lukten.

Bruksanvisning


•  Finn kilden til lukten. Ofte vil tom kattene markere sidene eller ben av møbler eller et hjørne av et rom. Selv om din tom katten sprayer en liten mengde urin, er styrken sterk og du bør være i stand til å lokalisere det berørte området ganske raskt.

•  Blot opp noen frisk urin med et papirhåndkle. Ikke tørk eller gni urinen, da dette bare vil skape en større flekken.

•  Hell eller spray en enzymatisk rengjøringsmiddel på urinen spot. Hold løsningen på det berørte området i 15 minutter, gir det god tid til å jobbe sammen med å bli kvitt lukt bakterier.

•  Sug opp så mye av løsningen kan du ved hjelp av et papirhåndkle og la området tørke. Bruk en våt vakuum for å suge opp de resterende løsning og urin som er dypt inne teppet eller møbeltrekk.

Relaterte Post