Hvordan lese industrielt rørledning blåkopier

Hvordan lese industrielt rørledning blåkopier


Opprinnelse i de tekniske avdelingene i bedrifter, industrielle skissene inneholder viktig informasjon om tilstedeværelse av rør, deres forbindelser og terminerings metoder, blant mange andre ting. Men det er ikke alltid umiddelbart klart hvordan tolke disse verdifulle dokumenter, særlig hvor de har vedvarende slitasje i løpet av årene. Heldigvis ble enige om konvensjoner for å lage disse visuelle postene er godt etablert.

Bruksanvisning


En være oppmerksom på at et rør med fastskrudde ender, som er standard mekaniske ledd, er vist med en rett linje med en kort, perpendikulær linje krysset, ifølge en ledende kanadisk selskap kommunikasjonsnettverk.

•  Hold en rett linje krysses av to korte, loddrette linjer og hoppe til riktig konklusjon at dette representerer et rør med flens ender.

•  Merknad en rett linje med en liten bue krysset det og innser at dette representerer et rør med bjelle og spissendene, der spiss av ett rør passer inn i bell slutten av en annen.

•  Se en rett linje med et lite kors på det og være oppmerksom på det faktum at dette er en indikasjon på blåkopi av et rør med sveisede og loddet endene.

•  Merk en rett linje med en liten sirkel på det og setter pris på dette viser tilstedeværelsen av et rør med loddet endene.

Relaterte Post