Slik fjerner gammel maling fra en Wood Floor

Slik fjerner gammel maling fra en Wood Floor


Den enkle å fjerne maling fra en etasje er helt basert på hvor lenge malingen har vært der. Jo lenger at malingen tørker på et tregulv, jo vanskeligere er det å få den av uten å fjerne en del av finish med det. Det meste av tiden, men dette kan oppnås med produkter som vil mykne, eller bidrar til å oppløse, malingen. Arbeidet er kjedelig, men det er verdt det å ha et tregulv som ikke er dekket i maling spruter.

Bruksanvisning


•  Skrap malingen spruter på gulvet med sparkel først. Spruter som ikke er så gammel vil gå av med en sparkel. Hold den tynne kanten av sparkel på en skarp horisontal vinkel med gulvet. Trykker bladet mot kanten av hver maling splatter å skrape dem ut av gulvet. Denne metoden er den sikreste for å fjerne maling spruter uten å fjerne finishen på gulvet.

•  Fukt slutten eller tuppen av en gammel fille med maling splatter remover, og gni den våte enden av fille rett over de spruter. Påfør sterkt press til fille som du arbeider for å fjerne spruter. Ikke tren på ett sted for lenge, da denne type maling splatter remover kan ta mål av gulvet.

•  Heat maling spruter med en varmepistol for å myke opp malingen, og deretter skrape dem av med en sparkel. Still varmepistol til en lav innstilling og har ikke som mål det direkte på malingen spruter. I stedet holde varmepistol flytte frem og tilbake, før de spruter er myke nok til å fjerne. Varmekanoner få ekstremt varme og kan svi finishen på gulvet.

•  Fukt slutten eller tuppen av en gammel fille med lakk tynnere og bruke den til malingen spruter. Lakk tynnere vil fjerne maling spruter, men det vil mest sannsynlig fjerne en del av finish med det. Når malingen spruter fjernes, gni matchende flekk på områder der overflate har blitt vasket av. La flekken tørke, og børste på en klarlakk finish som matcher glans av gulvet.

Relaterte Post