Slik Dekorer en lang, smal Wall nisje

Slik Dekorer en lang, smal Wall nisje


Mange moderne boliger har innebygde vegg nisjer - avsatser og fordypninger som tilbyr muligheter for å dekorere. Men hvis et hus aldri har håndtert nisjer før, kan en lang, smal nisje som var en attraktiv design funksjon under salget føle skremmende når det er på tide å dekorere. Tenk på hvordan du vil at nisje å appellere når du passerer den, eller når en gjest ser det for første gang. Her er nøkkelen faktum å vite: En nisje vanligvis ikke bør være det sentrale punktet i et rom; stedet det skal føles som en naturlig forlengelse av innredningen. Redusere nisje i vekt på et område samlede estetiske vil gjøre det lettere å dekorere.

Bruksanvisning


•  Paint bakveggen av nisje en eller to nyanser mørkere enn din omliggende veggfargen. Dette vil ringe oppmerksomhet til nisje, men ikke så mye at den hopper ut. Legg merke til plasseringen av nisje. Hvis nisje er øye-nivå i et rom så bør du dekorere det som du ville en hylle i rommet. Hvis nisje er fjernt, bør elementene i nisje være lett å identifisere på avstand. Elementene bør passe innredningen av rommet, men ikke for at gjestene skal myse eller forsøke å komme nær nok til å se hva elementene er.

•  Identifiser din fargepalett i rommet eller rommene der nisje er synlig. Finn dekor elementer som er i en lignende farge familie eller som samsvarer med tre eller metall. Distant nisje elementer skal være større, og hvert element bør ha en annen form, høyde og utforming, men de bør jobbe sammen.

•  Ta i håndlaget keramikk, bland i en tekstur element som naturlig tre, stein, småstein, jute eller metall. Posisjon abstrakt kunst lener seg tilbake mot veggen og litt overlapper hverandre.

•  Legg til mer farge med et skjerf drapert blant elementene eller med noen fargerike aksent stykker. Ordne nisje som om det er tre deler, slik at øyet beveger seg langs nisje besøker hver vignett før du går videre til resten av rommet. Nisje bør ikke være opptatt, og du bør ikke sette mange små samling stykker inne i området.

•  Drei innredningen av nisje ved å flytte elementer rundt de viktigste rommene i huset ditt under forskjellige årstidene. Kjøpe noen nye elementer til funksjonen hver sesong for å holde innredningen frisk, og lagre noen elementer for et år eller mer i en tid når du blir lei av å se på dem. Hold nisje fylt med store, enkle former, jordfarger og spennende strukturer med bare ett eller to spretter av aksentfarger.

Relaterte Post