Kjærlig skinn? 9 trender å prøve

Kjærlig skinn?  9 trender å prøve

Introduksjon


Som en klassisk par denim jeans eller en elegant cardigan lagvis over en enkel tank-top, lær aldri går ut av stilen. Nøkkelen til å gjøre skinn arbeid i garderoben din, skjønt, er å bruke den i moderate mengder og aksent med hip detaljer som trekker utseendet sammen. For eksempel, en leken, fargerik pumpe sammen med en sort skinn kjole ser frisk og morsom, mens skinn mansjett legger kanten til en ellers jentete getup.

Lærbelter


Et belte cinched i midjen definerer en kvinnes skikkelse uansett hennes størrelse eller kroppsfasong. Jessica Chastain bærer en tykk svart belte med en lys gul kjole, noe som gir henne en curvier silhuett. Prøv sammenkobling lærbelte med en kjole, bølgende toppen eller skjorte.

Skinndetaljer


Noen ganger de minste detaljene tjene mest oppmerksomhet. Denne duoen av lær mansjetter, utslitt av Melissa Rycroft, legger en mer maskulin følelse til hennes ellers feminin kjole. Andre små skinndetaljer som fungerer er frynser på en sko eller veske, smykker og dekorative elementer på klær (f.eks lommer, glidelås og trim).

Fargede skinnjakker


Skinnjakker er klassisk, men Rosie Huntington-Whiteley moderniserer hennes ved å bære den ekstra lang og i en annen enn brun eller sort farge. Lange jakker er perfekt for kjølige høst ærend dager, så koble deg med en komfortabel sko, skinny jeans og oversize bag for å se polert og satt sammen.

Skinn leggings


Leggings er populær ikke bare fordi de er komfortable, men også fordi de er smigrende og legge litt funk til alle antrekk. Pair skinn leggings med høy hæl og fargerik topp som Donna Air. Velg en topp med tekstur eller interessante detaljer for å gjøre antrekket virkelig synge.

Lyse skinn aksenter


Lær trenger ikke å komme i svart eller brun. Farget skinn, som den lyse gul clutch kledde av Gemma Arterton, bidra med en følelse av sofistikert lekenhet til en skarp antrekk. Prøv også fargerike skinn aksenter rundt midjen din, på føttene eller i håret.

Montert skinn skjørt


Fordi den er laget av lær, denne klassiske blyant skjørt silhuett kledde av singer / skuespiller Miley Cyrus ser skarpere enn det gjør ivrig eller forretningsmessig. Dette ser er perfekt for en dag med ærend-kjører eller uformelle sammenkomster.

Skinn kjoler


Det er lett å gå over med skinn, spesielt når ditt utseende er nesten helt laget av materialet. Rose McGowan trekker den av, men ved sammenkobling hennes skinnkjole med en splashy rosa clutch og enkel hæl. Å bo lær-chic uten å gå over toppen, slitasje bare ett skinn plagg og holde resten av ensemblet frisk og moderne.

Høye lærstøvler


Lærstøvler er den perfekte løsningen for kalde tær i høst. Disse super høye lærstøvler, utslitt av Khloe Kardashian, forlenge bena og gi henne en edgy stil. Lærstøvler i sort eller en nøytral brun ser best og kan bæres med nesten hva som helst i skapet.

Skinn og blonder ensembler


Skinn er ofte forbundet med grove og tøffe biker typer, så det kan være skremmende for de som helle mot en mer feminin utseende. Å myke opp utseendet, bland skinn med noe delikat og ladylike. Chloe Moretz kombinerer sømløst hennes skinn med blonder for å se like pen og jentete som hun gjør edgy og sterk.

Relaterte Post