9 populære back cricket spill

9 populære back cricket spill

Introduksjon


Anything Goes er navnet på et musikalsk og den mest passende beskrivelse av back, eller bakgård cricket. Det trenger ikke engang være spilt i hagen. En stor park med noen wickets, og du har fransk cricket - hvor batsman ben er stubber. De fleste backspill er variasjoner over et tema, men reglene, og derfor spillene, varierer. Så lenge det er flaggermus og baller og elskere av spillet, har back cricket et sted i alle landets sommer.

Beach cricket


Alt fra drivved til kjølige binger kan være wicket i strand cricket og sanden er alltid på banen. Flaggermusen er ofte plast, hentet fra en barneklubb cricket sett. En tennisball er alltid missilet men dette vil overbelastes i myk sand. Den beste banen er hard sand ved lavvann og i de fleste spill treffer i vannet er ute - men ikke i dette billedlig eksempel hvor fielders er å holde kjølig i grunne.

Grunnleggende barn back cricket


Et balltre og ball, wickets og en pitch, et sted å kjøre, grenser definert og lokale regler, og ingen lbws - som omtrent gjør opp elementene i backspill, hvor følelsen av fairplay er oppmann og bare sult kan kalle tid. Naturligvis er det et spill som barna spille, men som de vokser så gjør krav. Spilleren tar wicket er vanligvis neste til balltre. Stubber kan være en trekasse eller en søppelbøtte.

Barn variasjoner - ikke ut første ball


Barn, spesielt gutter, ta holdningen til flere jo bedre når det kommer til back cricket og deres følelse av fairplay trosser ofte sine ømme år. En regel som gir mindre spillere en sjanse, er at du ikke kan være ute første ballen. Dette fungerer også i spill hvor bestemor bestemmer hun ønsker å bat også.

Uten wicket cricket


En populær lekeplass versjon av cricket kan innebære en sverm av 20 eller 30 spillere, mange som spiller wicketkeeper rolle venter på batsman å gå glipp av. Bowler er et komfortabelt, omtrent 22-yard, avstand og must bolle til batsman off side. Hvis batsman bommer på ballen bowler overtar batting - så batsman må holde trykket den til å forlenge sine omganger. Hvis fanget av den store gruppen av fielders, får catcher balltre. Og den som felt skudd fra batsman får bolle neste.

Seriøse back variasjoner


Spillerne må ofte etablere bakken regler - som treffer over gjerdet scorer seks runs men batsman må få det selv. Andre varianter er "en hånd av huset" - hvis ballen treffer huset, eller kanskje et tre eller gjerde fielders må fange den med én hånd. Noen ganger tippeny, eller tippity løp regelen krever batsmen å kjøre på kontakt. Seriøse spillere etablere reglene først.

Sosiale variasjoner


En variant av den svært sosiale back kamp er den en-hånds-først-sprett regelen. Dette tar hensyn til halvparten av spillerne som har en drink, vanligvis en boks med gult væske, i sin hånd. De kan holde tak i boksen og fange ballen på sprett - og spillet vanligvis ferdig når grillen er redy

Fransk cricket


Det er ingenting å gjøre med den franske, bortsett fra å vise hvordan relatert til virkelige cricket det er. En spiller har balltre oppreist, forsvare bena hennes som hun må holde tett sammen. Beina er wicket og ballen er, forhåpentligvis, en tennisball som bowler lobs på flaggermus - og bena. Et treff på beina er ute og batsman har inntil ballen er tilbake med en Fielder å reposisjonere seg selv.

Søsken rivalisering


Tidligere australske test kaptein Greg Chappell overfor noen tøffe ganger mot England i mang en test - men ingenting som ren villskap av konkurransen fra sin eldre bror Ian i bakgården. De spilte en-mot-en. Banen var den konkrete oppkjørselen ballen var en vanskelig cricket ball (noen ganger syntetisk) og søppelbøtte var wicket.

Bedriftens bakgård cricket


Det ble fakturert som Vodafone bakgård cricket og to sjåfører på internasjonale Grand Prix-banen, Storbritannias Lewis Hamilton og Finlands Heikki Kovalainen tok på hjembyen spinner Shane Warne mens i Melbourne for Australian Grand Prix i mars 2012. Konsern konseptet er passende mer og mer inn i ustrukturert bakgård spillet, gjenspeiler spillets popularitet og virksomheten skarphet av arrangørene, som vet en god ting når de ser det.

Relaterte Post