Hvordan Buff en Watch

Hvordan Buff en Watch


Armbåndsur får mindre riper på saken og krystall med daglig slitasje. De fleste riper og skraper er små og eiere kan buff uret til sin opprinnelige glans med en mild polish og en tørr klut. Eldre watch krystaller er laget av plast og krever ingen ekstra spesiell behandling, men safir glass krystaller er mye vanskeligere å buff ut riper. En profesjonell urmaker bør buff safir krystaller. De fleste klokker har rustfritt stål tilfeller, og er lett å polere. Imidlertid vil rasping en teksturert tilfelle ødelegge sitt opprinnelige utseende.

Bruksanvisning


Rasping Crystal


•  Bruk en tørr, ren klut til å børste vekk støv eller skitt fra krystallen. Bruk maskeringstape for å dekke saken og saken tilbake for å beskytte den fra poleringsmiddel.

•  Bruk fint sandpapir på ca 1000 klasse til krystalloverflaten. Slip overflaten av plast krystall. Dette fjerner riper og gir en jevn overflate på krystallen. Være konservativ i å bruke sandpapir. Ved hjelp av en lett berøring er viktig fordi du ønsker bare å fjerne overflaten.

•  Påfør en liten skvett av Displex eller Brasso poleringsmiddel med tuppen av fingeren til krystallen. Bruk kluten til å gni det sammensatte i en sirkelbevegelse på krystalloverflaten. Fortsett å gni det sammensatte i fem minutter. Bruk kluten til å tørke vekk overflødig sammensatte å overvåke utviklingen. Fortsett å gni i sammensatt til krystallen er klar, skinnende og fri for riper. Gjenta prosedyren om nødvendig.

•  Bruk ren klut til å polere til en siste finish. Fjerne maskeringstape fra saken.

Rasping Case


•  Bruk en ren, tørr klut for å fjerne støv og rusk fra watchcase og saken tilbake. Plasser tuppen av en tannpirker inn i sømmen mellom sak og saken tilbake og flytte den langs sømmen for å fjerne gjenstridig smuss.

•  Mask krystallen med maskeringstape for å beskytte den fra polsk.

•  Påfør en liten mengde Simichrome til saken og saken tilbake med fingeren og gni det inn i overflaten med kluten. Fortsett å gni i fem minutter. Fjern overflødig polish å bestemme utviklingen og gjenta trinnet om nødvendig.

•  Bruk tannpirker spissen for å rense ut overflødig polish fra sømmen av saken og saken tilbake. Bruk en ren klut til buff saken. Fjerne maskeringstape fra krystallen.

Relaterte Post