Hvordan forynge en 18 V batteridrevet batteri

Hvordan forynge en 18 V batteridrevet batteri


Batteridrevne verktøy kan brukes nesten overalt: ingen bekymringer om at du trenger en stikkontakt i nærheten eller prøver å finne hvor du setter din skjøteledning. Bare lade 18V oppladbar batteri i noen timer, legg den i din makt enheten, og du er klar til å gå. Det er alt i orden, helt til du finner ut at 18 volts batteridrevne batteriet bare varer noen få minutter, selv om den er fulladet. Hvis du finner den trådløse batteriet går tomt for fort så er det en enkel og effektiv måte å forynge den.

Bruksanvisning


•  Sett 18 volts batteridrevne batteri i laderen. Slå på laderen og la den lade batteriet til det er fullt. Lyset på laderen enten lyser for å indikere den er full, eller på enkelte trådløse batteriladere, er et lys på mens du lader som slår seg av når batteriet er fulladet.

•  Slå av laderen. Ta av 18 volts batteridrevne batteriet og sette det inn i strømenheten.

•  Angi at enheten skal operere på sitt laveste effektinnstillingen. Du må la batteriet utslippet så sakte som mulig. Slå på enheten og la den kjøre. Vent til enheten slutter å kjøre.

•  Slå av enheten og vent i 10 minutter slik at batteriet og enheten kjølig. Slå på enheten og du finner ut at det begynner å gå igjen. La det kjøre helt til det slutter å slå av enheten. Vent 10 minutter.

•  Gjenta prosessen ved å slå enheten på, la den gå til den stopper og deretter slå den av. Omsider enheten ikke fungerer når du slår den på. Den 18 volts batteridrevne batteriet er helt utladet. Fullt utlading bidrar til å bryte ned kjemikaliene i battericellene og forynger den.

•  Sett batteriet inn i ladeenheten når det er helt kult. La den lade til full. Du merker at det tar betydelig lengre tid enn vanlig for å lade batteriet. Dette er fordi batteriet kan nå lagre mer energi. Jo lenger tid det tar, er det mer forynget ditt 18 volts batteridrevne batteri.

Relaterte Post