Min Grass Is Turning Yellow i vinter

Min Grass Is Turning Yellow i vinter


Flere hendelser i vinter kan føre til en gul plen. Den mest åpenbare grunnen til at en plen blir gul i vinter er dvalen. Warm-sesongen gress, for eksempel Bermuda gress, naturligvis blir gule og brune som de går i dvale for vinteren. Huseiere håndtere dette på en rekke måter, blant annet slik at det å forbli misfarget eller seeding med en kul-sesongen gress. Det er andre grunner, men at en plen kan gul i vinter.

Uttørking


Hvis høyereliggende områder i plenen din blir gule om vinteren kan det være lider av vinteren drepe. Mer kjent som uttørking, denne lidelsen er forårsaket av eksponering for vind mens gresset er tørt, enten fra mangel på vanning eller snødekke. Plantens røtter, sitter i frossen eller tørr jord, kan ikke absorbere vann som fører til iskrystaller å bygge i plantens celler. Riktig winterising plenen i høst bidrar til å hindre koagulasjon. Dette inkluderer fortsetter å vanne plenen etter sommeren og utover høsten. Vann annenhver uke i vinter hvis jorda ikke er frosset og temperaturen er over frysepunktet.

Snø Mold


Snømugg er det vanlige navnet for en soppsykdom forårsaket av Microdochium nivalis. Det viser plenen gul i patcher som kan vokse til en fot i diameter. Noen ganger plenen synes rosa eller off-white når det er vått. Plener henhold snødekke på ufrosset jord er utsatt for snø mold. For å hindre snø mugg, klippe plenen i hele høst å redusere matter der mold kan vokse. Rake løv før første snøfall. Rådfør deg med ditt fylke samarbeidsvillig forlengelse kontor om soppmidler anbefalt for ditt område.

Rust


Rust er en sopp sykdom som, selv om det slår gress om sommeren, det overlater det utsatt til vinteren drepe. En plen lidelse med rust tar på seg en gul til oransje skjæret, og når tungt smittet, dør gresset. Kontroll rust ved å opprettholde gode hagestell praksis - konsekvent gjødsling, klipping og vanning. Fjern gressrester etter klippingen og bruke en soppdreper før vinteren.

Salt


Vinteren bringer glatte gangveier og islagte gater og, dermed, salt. Hvorvidt salt er fra rock salt brukes av kommuner eller Private-anvendt avisingsprodukter, salt skader en plen når det absorberes gjennom røttene. Vanligvis er skaden ikke tydelig etter en tid; det tar tid å bygge til giftige nivåer. Bruk grovt sand eller kattunge søppel i stedet for salt. Hvis problemet ikke er av din gjør, bør du vurdere å bytte til en mer salt-tolerant turfgrass variasjon, slik som høye svingel.

Relaterte Post