Ideer for en Skateboard-Themed rom for Kids

Ideer for en Skateboard-Themed rom for Kids


Et barns soverommet bør gjenspeile interesser, hobbyer og personlighet for barnet. Du og barnet ditt kan nyte dekorere rundt en kjærlighet til skateboarding. Se etter rimelig skateboards ved verftet salg for å legge til rommet. Mange skateboards har lyse grafikk på bunnen som er kunstverk i seg selv.

Vegger


Sporten av skateboarding er synonymt med byens gater og parker. Skateboarding konkurranser foregår på kurs utformet for å se ut som miljøet du vil se gå gjennom hvilken som helst by. Veggene i rommet må reflektere dette viktig del av sporten. Dekke en vegg med faux murstein tapet. Male de tre andre veggene i skateboardere favoritt farge. Tillate barnet å male graffiti på sin murvegg med akrylmaling. Han kan velge å male ord, navn eller tegne bilder. Dette graffiti vegg kan være et sted han kan la sin personlighet skinne. Hold graffiti på tapetet for å unngå problemer male over farget maling i fremtiden.

Veggtepper


Ikke la ekstra skateboards ligge rundt i skapet eller under sengen. Heng skateboards opp på veggen, og vise fram grafikken. Fjern hjulene på skateboard, og træ fiskesnøre gjennom de to hullene i den ene enden av brettet. Binde snøret med en dobbel knute, og har nok plass til å henge på bord fra en standard bilde hengeren eller krok. Hvis barnet ditt har plakater av kjente skateboardere, plasserer plakat inne i en plakatbilde, som ikke bare beskytter plakaten men ser penere hengende på veggen.

Sengetøy


Tillate barnet å velge hvilken type sengetøy han ønsker for hans rom. En ungdom kan være lurt å holde fast med en solid farge for hans ark og dyne. Å sprite opp en solid farget soverom sett, kjøpe et par pynteputer eller en stor kaste teppe i et skateboard tema, som vil legge til temaet i rommet uten å se for barnslig. Yngre barn kan velge skateboard-tema ark og tepper. Du kan tone ned en travel sengetøy satt ved å legge noen ensfargede puter.

Lagring


Lagring i en skateboarding rom bør føle industriell og urban. Legg noen galvaniserte bøtter rundt i rommet for oppbevaring av småting. Graffiti navnet på de elementene som hører hjemme i bøtta på forsiden av bøtta for enkel organisering. En gamle styret, eller en som ikke har noen grafikk, kan bli en hylle for å holde bøker eller minner. Bore to hylleknekter i bunnen av brettet, og fest den andre siden av braketten til veggen.

Ekstra detaljer


En park benk er et objekt skatere bruker til å utføre triks. En benk i soverommet kan legge til ekstra stue mens du fortsetter den skateboard tema. Se på verftet salg og loppemarkeder for en billig benk. Skateboardere er vant til å se "No skateboarding tillatt" skilt, så skrive ut "Skateboarding tillatt" på et stykke av skriverpapiret fra datamaskinen. Bruk skiltet, og henge den utenfor barnets dør. Avhengig av rommet rengjøring evne til barnet ditt, kan det være lurt å legge til "Angi på egen risiko" på skiltet.

Relaterte Post