Hvordan forberede betongplater for en Bonded overlegg

Hvordan forberede betongplater for en Bonded overlegg


Installere et limt betong overlegg til en eksisterende sprukket eller slitt betongplate er ferdig i konkrete tiltak. Det viktigste steget i å starte et prosjekt som dette er å forberede betongplate overflate for den limt overlegg. Du kan ikke helle betong overlegg på toppen av en eksisterende betongplate og forventer at det skal holde. Riktig forbereder skive overflaten vil sikre limt overlegg ikke glir eller skifte av den opprinnelige betongplate på grunn av jord settling.

Bruksanvisning


•  Ta på hansker og vernebriller før du begynner dette prosjektet. Slå høytrykksvaskeren på, og beholde spissen nær overflaten av betongplaten for å fjerne løs skitt og grus.

•  Finn alle lave flekker innenfor eksisterende plate ved hjelp av et nivå og skissere dem med kritt. Bland og hell selvutjevnende betong forbindelse i de skisserte områdene. Glatt selvavrettingsmasse selv med den omkringliggende betong med en flat metallsparkel.

•  Slå på en etasje buffer utstyrt med en 60-grit slipe skjerm og buff bort alle ujevnheter i betongplate. Den eksisterende betongplate må være nivå og glatt eller det nye overlegget kunne skifte eller sprekk i løpet av kort tid. Bruk en våt / tørr butikk vakuum for å fjerne alle løse rusk og slipestøv fra skive.

•  Fyll store sprekker eller hull med en rask-innstillingen betong resurfacer mix ifølge pakke informasjon. La resurfacer blanding til å tørke over natten.

•  Hell betong flytende bindemiddel i en maling skuffen. Dypp en langskaftet malerrull i det flytende bindemiddel, og påføre et tynt og jevnt lag på hele overflaten av betongplaten. Dekker hver kvadratcentimeter av betong med flytende bindemiddel så overlegget vil følge sterkt.

•  Forbered en treramme fra to-by-åtte stykker av trelast bord. Skru treskruer inn i trelast styrene med en skrutrekker, feste dem sammen slik at de danner en ramme rundt omkretsen av betongplaten. Bruke mindre eller større stykker av trelast bord, avhengig av størrelsen av betongplaten. Kontroller at toppen av treramme vil bli enda med toppen av den nye betong overlegg.

•  Trykk tre innsatsen i bakken med en hammer på baksiden av treramme for å holde den fra å forskyve malplassert når overlay helles.

Relaterte Post