Hvordan sette opp piggtråd gjerder med metallstifter

Hvordan sette opp piggtråd gjerder med metallstifter


Bønder bruker metallstolper, ofte kalt stålstolper eller T-innlegg, som en del av piggtrådgjerde prosjekter. Stolpene installere raskere enn tre innlegg, redusere lønnskostnader forbundet med gjerdet prosjektet, og har stålklyper som å feste piggtråd. Men de er mer utsatt for skader fra husdyr presser på gjerdet, spørre noen bønder å bruke tre for hver andre eller tredje innlegget for å gi mer stabilitet. Bygge et gjerde ved hjelp av stålstolpene krever noen spesialiserte verktøy, men faller innenfor evnene til noen kjent med gjerde konstruksjon.

Bruksanvisning


•  Marker hjørne steder for gjerdet prosjektet. Bruk staver eller kjøre metall innlegg i bakken ved hjelp av en post sjåfør. Innlegget driver er et metall rør stengt i den ene enden. Driveren er tredd på enden av stolpen, og arbeidet opp og ned, treffer toppen av stolpen og kjøre den inn i bakken. Drive stolpen ned i jorden helt til tannregulering på bunnen av stolpen er under overflaten av jorden.

•  Kjør en andre innlegg om fem meter fra hjørnestolpe langs linjen av den tiltenkte gjerdet. Monter en spenne mellom toppen av hjørnestolpe og bunnen av den andre innlegget. Båndet som vanligvis er en annen stål stolpe, men en hvilken som helst av tre eller metall stang av samme lengde kan anvendes. Kommersielle parentes er tilgjengelige for å feste bukseseler til stålstolpene. Alternativt kan du bruke trestolper for hjørnestolpe montering og bruk av metallstifter for resten av gjerdestolpene.

•  Kjør et stålgjerde innlegg om hver 20. meter langs gjerdet. Strekk en snor fra hjørne til hjørne eller syn fra hjørne til hjørne for å plassere innleggene i en rett linje. Plasser knobbed siden av T-stolpen på innsiden av gjerdet.

•  Rull ut piggtråd langs linjen av gjerdestolpene. Fest ledningen til en av hjørnestolpene og trekk den så tett som mulig til neste hjørne innlegget. Bruk stål båre, en mekanisk sperreanordning, for å trekke wiren strammere.

•  Fest piggtråd til hver av metall innlegg langs gjerdet. Gjerdet klippet brytes rundt innlegget og wire. Plasser håndtaket på en tang eller blad av en skrutrekker gjennom løkken på slutten av klippet. Bruk verktøyet for innflytelse til å snu loop, stramme klippet rundt ledningen og innlegg. Knottene i innlegget forhindrer stål glir opp eller ned i innlegget.

•  Gjenta prosessen, og legger til hver av de 3-5 ledninger som ofte utgjør en piggtråd gjerdet.

Relaterte Post