Ideer for favør bokser

Ideer for favør bokser


Favours er vanligvis gitt ut av verten eller vertinne for en fest for gjestene å nyte. Favour boksene er en måte å pakke fester. Små pappesker kommer i hvitt, farger eller utskrifter. Du kan pynte dem med bånd og plassere en personlig segl (klistremerke) på toppen. Temafester foreslå sine egne fester fra tegn til anledninger. Uansett feiring, favorisere boksene er for moro, så ha det gøy med innholdet i favør bokser.

Generelle favør bokser


Ideer for favør bokser


Favours inkluderer vanligvis en rekke elementer som godteri eller novelties --- billig leker eller tema relatert favoriserer som karakter klistremerker, midlertidige tatoveringer eller bouncy baller. Legg godteri som M & Ms, som selges i forskjellige pakke med alle de grunnleggende farger. M & Ms er tilgjengelig i spesielle farger, tilpassede meldinger en enda bilder av spesiell rekkefølge på Min M & Ms nettside. Vær kreativ med boksen samt ved hjelp av kinesisk takeaway bokser, som kommer i mange farger og mønstre.

Birthday Party


Ideer for favør bokser


Noen morsomme ideer for barns birthday party favoriserer inkluderer bobler, klistremerker, små leker eller pakker. Små lekebiler, for eksempel Hot Wheels er moro for barna, fordi de siste, i motsetning til de fleste rimelige leker, og de kan leke med dem umiddelbart, noe som er viktig for barna. Hvis jentene på festen som prinsesser, ville prinsesse kits gjøre riktige favoriserer. Plast eller sølv glitrende tiaraer er funnet på de fleste lekebutikker og starter på 99 cent hver. Tiaraer i esker gjøre øyeblikke prinsesse kits som fester.

Bryllup


Ideer for favør bokser


Bryllup favoriserer er tradisjonelt gitt til gjester på sin plass innstillingen under mottakelse. Vakkert innpakket med bånd, favorisere boksene er ofte toppet med personlig bryllup klistremerker (se Ressurser). Sjokolade eller mints brukes ofte for et tradisjonelt bryllup favør. For en mer interessant idé, små bilderammer lage fine minnesmerke bryllup favoriserer.

Relaterte Post