Betydninger av Lotus Blossom

Betydninger av Lotus Blossom


Lotus blomstene er populære i østlig kultur og vestlig kunst. De forskjellige blomstene er populære blant tatovering kunstnere samt mytologi troende. Lotus blomster vokser ut av gjørmete vann på lange, fleksible stilker, hvor som helst fra 8 til 12 inches (20-30cm) i diameter, og holde åpent bare tre dager. Hver del av lotus planten er spiselig. I Vest floral mytologi, lotus blomstene symboliserer fraseparerte kjærlighet. I østlige filosofier, lotus blomstene har en mye dypere mening.

Kinesisk mytologi


Betydninger av Lotus Blossom


I kinesisk mytologi, er den lotus blomst et objekt av perfekt skjønnhet. Til buddhister, betegner blomstre trofasthet og opplysning. Mange kinesere mener at det å se en lotusblomst vokser naturlig er en livsendrende hendelse. Den rosa lotusblomst blomst er ett av symbolene på Buddha, som hver av de åtte kronbladene av blomsten symboliserer den buddhistiske vei. Lotusblomsten i full blomst representerer sann åndelig opplysning til buddhister. Lotus blomstene er populære i kinesiske hjem, der blomstene er dyrket i private dammer. Det er populært i asiatisk kunst og ofte avbildet i åndelige tekster og bilder.

Egyptisk mytologi


I egyptisk mytologi, er det den blå lotus blomst som holder mest mening. Den blomstrende syklus av lotusblomst - som åpner med daggry og stenger om natten - symboliserer liv og død. Lotusblomsten selv symboliserer renhet og verdighet, oppstandelsen og livet. I gamle egyptiske kulturen, ble lotus blomstene brukt i symbolikk og seremonier. Lotus blomst kranser ble slitt i begravelsesritualer, og lotusblomster er holdt av guder og gudinner avbildet på veggene i gamle graver. Blå lotus blomstene holdt sterke guddommelige forbindelser i egyptisk mytologi, ofte brukt for å symbolisere ulike guder og gudinner. Blomsten spiller en sterk rolle i egyptisk skapelsesmyten, hvor en gud kommer fra en gigantisk blå lotus blomst.

Indisk mytologi


Lotusblomst er et felles bilde i indisk mytologi, hvor alle primære guddommer er avbildet holder blomstene i sine hender. Hvite lotuses representerer renhet, blå blomstene symboliserer godhet og røde lotusblomster bety opplysning. Et tusen petal lotus brukes for å symbol munningen av universet i indisk mytologi. Lotusblomsten er hellig blant indianere. Lotusblomst spiller også en stor rolle i den indiske skapelsesmyten. I fortellingen spirer guden Vishnu en stor lotus fra sin navlen, som andre guddommer dukke opp. De forskjellige guder og gudinner fortsette å bli avbildet som sitter på store lotus blomstene i indisk kunst.

Relaterte Post