Hvordan Paint Kyr og storfe

Hvordan Paint Kyr og storfe


Maleri dyr kan være utfordrende fordi de fleste artister ønsker å fremkalle karakter og personlighet av dyret i maleriet. Dette krever nøye observasjon av ekte dyr, gode forsknings bilder og nøye hensyn til detaljer som er stikkordene for personlighet, oppførsel, humør og holdning. Ikke to kyr er like, så når du maler du må vise en ku utmerkelse og gjøre sin holdning og ser unik.

Bruksanvisning


•  Bruk en skisse pad for å trekke flere storfe skisser ved hjelp av referansebilder du har. Flytt dyrene rundt, endre sin posisjon og lære sine proporsjoner til du kan fortelle hva som er galt med deres form og fikse det. Lag en sammensetning som plasserer storfe akkurat der du vil.

•  Tegn sammensetning på akvarellpapir betale oppmerksomhet til detaljer i ansiktet, holdning og andel kroppen. Hold blyant linjer lys, men lett for deg å se.

•  Paint øynene til den mest fremtredende ku først. Øyet bør passe omfanget av kua ansikt og formidle følelser. Male hver ku øye fra de største til de minste ta samme omsorg med hver. Gå tilbake til hoved ku og maling i øyelokk og øyevipper. Legg disse detaljene på de andre ku hoder som kan sees.

•  Paint de mørke fargene på kua hoder neste. Ta hensyn til benbygning og bruke varianter av farge for å markere bein å gjøre kua hodet ser ekte. Legg mørk maling i samme farge familien til kroppen av hoved kua og deretter til hverandre ku i rekkefølge etter størrelse. Som dyr bevege seg videre i det fjerne, detaljene blir mindre raffinert.

•  Gå tilbake til primær kua ansikt og detalj nese, ører og horn (hvis aktuelt). Utbedre andre detaljer i ansiktet hvis noen trenger å gjøres sterkere. Gå videre til de andre kyr. På neste pass bruke en lys farge vask for å indikere de lysere farger på kua. Bruke varianter av tone å markere muskler, bein og lys og mørke skygger. På dette punktet kyrne bør begynne å se dramatisk og interessant.

•  Fullfør de resterende detaljene av hover, haler og noen del av kua som trenger detaljering. Stå tilbake fra maleriet for å vurdere hvordan det ser. Noen malere bruker en maskering væske rundt omrisset av dyrene for å unngå maling fra bakgrunnen fra fukttransporterende inn i de ferdige dyr. Dette ville bli brukt på dette tidspunkt og får tørke.

•  Paint bakgrunnen starter med himmelen, avstanden og deretter forgrunnen. Layer malingen i å bygge opp bakgrunnen med samme omsorg du ga kuene. Legge til detaljer i den endelige lagdeling å inkludere gjerder og forgrunnen detaljer om planter. Tillate maleriet å sitte og tørke i flere dager før du evaluerer hvis noen detaljer må intensiveres.

Relaterte Post