Hvordan Grow Primula innendørs

Hvordan Grow Primula innendørs


Primroses, kjent botanisk som Primula, er lav vekst, urteaktige stauder som kan gi en spennende dash av farge til din innendørs hjem landskapet. Hører hjemme i Europa og Asia, primroses krever en kjølig, fuktig klima som de fleste gartnere lett kan simulere innendørs. Primrose Navnet stammer fra det latinske ordet "primus", som betyr først. Enten dyrkes innendørs eller utendørs, vakker og lite vedlikehold primroses leve opp til navnet sitt ved å være en av de første hage blomster til å blomstre om våren.

Bruksanvisning


En plante primroses i en planting container som er bare ett eller to inches større i diameter enn røttene av anlegget ditt. Bruk en blanding av like deler blomsterjord, torv mose og perlite å skape en rik, godt drenerende voksende medium for dine primroses. Plante primroses på samme nivå de ble plantet i deres barnehage container.

•  Plasser dine potteprimroses 07:56 fot fra et vindu hvor anlegget kan motta 5:56 timer med lyse, indirekte lys per dag. Holde temperaturen i rommet der dine primroses holdes mellom 12,8 og 20 grader Celsius. Unngå å plassere dine primroses innen seks meter av klimaanlegg, ovner eller utkast som kan føre til voksende medium i din planting container for å tørke ut raskere.

•  Vannpotteprimroses så ofte som nødvendig for å holde deres voksende medium konsekvent fuktig, men aldri soggy eller våt. Test fuktighet av den voksende medium med jevne mellomrom for å sikre at du ikke er over-vanning. Klem litt av den voksende medium i håndflaten; redusere hyppigheten av vanning hvis du er i stand til å vri vann fra den voksende medium.

•  Mist bladene av din potteprimrose anlegget daglig med vann fra en sprayflaske for å gi din plante med fuktigheten den trenger for å vokse godt innendørs. Unngå å spyle vann direkte på primrose blomster.

•  Gjødsling dine potteprimroses med en vannløselig 20-20-20 gjødsel hver to uker mens blomstene er aktivt voksende. Bruk gjødsel produktet i henhold til instruksjonene på etiketten for å hindre gjødsel brenne.

•  Kast dine potteprimroses når de er ferdig med sin blomstring syklus.

Relaterte Post