Hvordan du ser etter en liste over low-carb matvarer

Hvordan du ser etter en liste over low-carb matvarer


Det er relativt enkelt å finne lister over low-carb matvarer, men man må være på vakt mot visse misforståelser om karbohydrater for effektivt å navigere på Internett og matbutikk. En lav carb diett kan være en fin måte å kaste pounds og få sunne, og forstå hvordan å finne den beste informasjonen er nøkkelen til suksess.

Instruksjoner

1

Lag en liste over søkeord for å bruke nettet. Du kan skrive disse i et Word-dokument, slik at du enkelt kan kopiere og lime dem inn i søkemotorer senere. Tenk om dine diettbehov når du gjør disse søkeordene. Hvis du er vegetarianer, eller foretrekker du en lav-natrium diett, kan det være lurt å liste søkefraser som "low carb vegetarisk mat" eller "lav natrium low carb matvarer."

2

Skriv inn søkeordene i en søkemotor som Google eller Yahoo. Hit "Søk" og se hva som treffer pop up.

3

Når du har funnet flere lister, kompilere din egen liste over mat du liker som er tilstede på low-carb mat lister. Dette er den enkleste måten å lage en low-carb diett som du kan holde deg til.

4

Hvis du er usikker på om en mat og om det er virkelig lite karbohydrater, gjøre ekstra undersøkelser rettet mot den spesifikke mat. Søkeordene kan se slik ut: "karbohydrater i brokkoli" eller "rødvin og karbohydrater"

Relaterte Post