Hvordan lavere østrogennivået hos menn

Selv hormonet østrogen er vanligvis forbundet med kvinner, er det også nødvendig i menn en liten mengde av hormonet. Høye østrogennivå kan forårsake uønskede bivirkninger hos menn som redusert sexlyst, tretthet, vektøkning, prostataproblemer og forstørrede bryster (gynekomasti). Som menn alder, østrogen nivåer har en tendens til å øke. Visse livsstil og kosthold endringer kan hjelpe menn redusere østrogennivået og øke testosteron i kroppen.

Bruksanvisning


•  Opprettholde et sunt kosthold som er godt balansert og høy i frukt og grønnsaker. Trener jevnlig - minst 30 minutter om dagen. Engasjere seg i moderat til høy intensitet trening som aerobic, sykling, løping, gåing eller vekttrening. Dette vil øke muskelmassen og bidra til å redusere østrogennivået.

•  Redusere forbruket av alkohol og begrense inntaket til ikke mer enn én drink per dag. Alkohol påvirker leverens evne til å bryte ned østrogen, noe som resulterer i økt østrogennivået i kroppen.

3. unngå eller begrense forbruket av soyaprotein, noe som er nesten identisk med den kjemiske sammensetningen av østrogen og kan etterligne noen av hormon effekter.

•  Ta tilskudd av vitamin sink - 50 mg to ganger per dag. Lavere frekvens eller doser når symptomene begynner å avta. Sink hjelper konvertere østrogen til testosteron og kan senke nivåene.

•  Utforsk hormonbehandling, som kommer i en rekke reseptbelagte medisiner alternativer som for eksempel gelatin kapsel piller, injeksjoner, aktuell kremer og geleer, prevensjonsplaster og pellets former. Pelletene er implantert under huden av en lege. Pelletene og kapslene vanligvis frigi det høyeste nivå av hormoner i forhold til de andre former.

Relaterte Post